Berbuka Puasa di D’Tebing

14 Sep

Erm, macam biasa la bila tiba time² bulan Ramadhan nih, ader jer jemputan buka pose bersama². Yelah kawan ramaikan.. Cewah!!! So alamatnyer plan aku nk berdiet n kurus raya nanti xkesampaian la.. Harus aku jadi bahan maknam makcik² aku yg mulutnyer very der…

So as per planned before with Edy Ramanov , 9 Sept 2008, Pojie join dia and his Ayang berbuka pose sama² kat D’Tebing. Tau idak mana? Area² dataran merdeka dekat² traffic lite yg ada roundabout nak ker Taman Tasik Perdana, Aswara dan Bank Rakyat. Tau x?? Xtau?? Cari sendiri.. Hehehe… So ktorg dh plan sminggu awal ok memandangkan masing² bz ngan agenda yg tsendiri so tpaksa la book awal².. Hehe.. So Pojie ajak la Zen ngan Jay Shaquan skali join. Pojie jumpa Zen kat area Masjid Jamek. Then terus gi venue yang kitorang dah plan sebelum nih. So borak² maka sampai la 2 org junior Edy course penulisan tapi kiki (perempuan) la nama Shikin dan Aina. Pastu penyusul pulak Jai, budak dance ASWARA.

Sementara menunggu waktu berbuka puasa dan Jay utk tiba, kami borak² la. Dan macam biasa kalo ada Zen maka xkan kering gusi la masing².. Macam² lawak giler yg dia paparkan utk kami sumer nih sampai xterlayan.. Tnya la depa sumer. Nak tau saper Zen? Nanti Pojie kenalkan korang ngan Primadona Blok D (title kitorang bagi masa kami sama² stay kat hostel Blok D masa final year kat KUSTEM dulu). Hahahah.. Xleh handle la lawak ko Zen.

Jay Shaquan apa plak citer dia?? Dia lambat datang ok sbb dia kuor opis lambat sket. Dia nih Pojie kenal dari Edy masa kat clubbing dulu. Opps, coh lub! Tp dia baik n manja sgt ngan Pojie. even ngan my Kasih pun dia ske sgt manja n bkawan. He is so cute n nice. Dia datang tepat² orang dh azan Maghrib utk bbuka puasa. Itu pun sesat barat ok. Pojie gi mencari dia kat depan Dataran Merdeka tuh. Hahaha.. Sian Jay.. Len kali kita g tempat yg lagi havoc n senang access ok dear.

So kat bawah nih antara pic² yang sempat kami rakamkan. Sori lighting xelok. Btw thanks to Fien n Edy…


Fien, Pojie, Zen & Jay

Geng² yang join buka puasa..


Pojie with Shikin (she is so lovely..)

Satu Respons to “Berbuka Puasa di D’Tebing”

  1. you are now in my zone September 15, 2008 pada 2:36 pm #

    rambut tetap karat 916 Poh Kong..clust! 😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: