I was Tagged by Anis II

22 Sep
1. LeSen

Pojie dah ada lesen motor n kete.. Yang pasti Pojie xperlu ada P masa dpt lesen kete dulu sbb lesen motor yg dh amik earlier dh dpt title ‘compitent license’ (btol ker aku eja nih??). So kwn² lain yg dh lama bw kete lbh awal dpd Pojie akan jeles la!! Hahahah…


2. kaLeR


Pojie suker sumer kaler, especially yang cerah² sbb Pojie nih org yg ceria sokmo!! Lebih² lg ngan kaler hijau epal n oren. Tp since dh makin membulat nih tpaksa had kan kepada kaler gelap² jer baju nih!! Sedih kan.. Xyakin lg mcm dulu coz nnti nmpk lg besor!! Mencik!!!

3. NoVel


Mmg dari kecik Pojie ni mmg minat membaca.. Lebih² lagi buku cerita. 1st time pinjam n baca buku citer kat library sekolah rendah masa darjah 1 dulu adalah citer Anak Itik Hodoh. ingat lg nih sbb pastu pustakawan cari kat kelas. Katanyer xpulang buku. Pdhal Pojie yg baru 1st time nih leh dh pulangkan buku terus letak kat rak dia blk, tp xamik kad perpustakaan tuh! So smpai skrg mmg giler buku n novel lebih² lg dari Ramlee Awang Mursyid dan Nizam Zakaria. Last baca adalah Ungu Karmila pas trilogi Bagaikan Puteri (Cinta Sang Ratu dan Hijab Sang Pencinta). Mmg superb!!!!

4. sUkeR Mekap

Pojie suker mekap time² ada function jer. Macam² rupa jadi. Cam dulu jd dancer, suker sgt sbb dpt shading idung setinggi KLCC. Hahaha.. Now for daily, sori la Pojie xsuker sbb akan mnyumbatkan pori² muka Pojie, maka akan semakin berminyak n bjerawat la muka Pojie ni nnti. So kne la look natural always… Tp Pojie paling envy ngan muka Nuar tau!! No mekap tp ttp flawless!! Cari peluang nak cakar jer muka dia.. Ampun Nuar!!! Heheheh…

5. kaWan


Alhamdulillah Pojie mmg ditakdirkan Allah utk ramai kawan (walaupun mostly kwn² anggap Pojie nih kawan di bibir, tp Pojie sayang sumer kawan²..). Pojie anggap kawan² umpama SAYAP yang leh wat Pojie terbang dan jatuh. Tp family dan buahati tetap tulang belakang Pojie utk Pojie kembali berdiri…


6. diRiKu

Pojie biasa² jer tp apa yang Pojie leh bgtau, once dah kawan ngan Pojie, Pojie akan sayang kamu sgt² xkisah la bgaimana rupa n prangai kamu. Tp once dh wat Pojie nangis o stab me from my back, Pojie akan dendam n ingat sampai bila².. Pada Pojie, sekali kamu sayang Pojie, selamanyer Pojie sayang kamu, tp sekali kamu melukai Pojie, selamanyer parut ini akan berbekas. So watchout!!!

7. cAmera

Camera?? Pojie ada camera dari hp Nokia6610i nih jela.. Masih xmampu nak bli camera sndiri. Kumpul duit pun ada jer hal smpai tpaksa guna duit tuh! Planning nak bli hp camera Sony Ericcson Cybershot cam Apple n Nuar. 2 in 1. Ble la dapat ek!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: