Baju, photoshoot & rakaman raya???

23 Sep
Baiklah, ini adalah entry selingan lagi yer kawan² sumer… Jap lagi Pojie sambung entry pasal Majlis Berbuka Puasa lagi.. Merintih la korang membaca satu persatu.. Hehehe..

Dua malam yang lalu pas blk dari opis, dlm kul 11mlm tuh, tiba² idea Pojie datang mencurah² nak wat photoshoot utk wat e-card and update blog nih. Bukan tuh jer siap la Pojie wat rakaman ucapan raya ngan lagu raya sekali tau! Nak tengok, ish sabor² la dulu k.. Dekat² raya baru Pojie post ok! Tp Pojie mmg tgh eager nak sambut raya tahun nih. Nak tau knp? Maybe sbb tahun lepas sambut ala kadar jer since Pojie and family masih lagi “berkabung” atas pemergian adik Pojie yang meninggal sbb kemalangan jalan raya tahun lepas. Klo nak tau story lebih lanjut leh refer kat blog MySpace Pojie ok..

So tahun nih beriya la sket Pojie menyambut (walaupun tgh sengkek nih, gigih gak kan!). Ngan baju raya kain songket bagai sampai 2helai (+1 utk Kasih). Pojie xsabor nak tayang kat korang nih, xpayah tunggu raya, meh Pojie tayang sekarang.. Mesti ada yang mkn ati nnti.. Hehehe.. So apa pendapat korang??


Baju A:
Diberi potongan baju Raihan, baju yang sepasang ngan Baju C. Baju ini utk Kasih. Kami dah janji nak sedondon warna hijau kali ini…

Baju B:
Baju berpotongan sama seperti Baju A tetapi diberi sedikit suntikan moden dan feminin dgn kehadiran selempang. I love this one most! Lebih vogue dan elegan.

Baju C:
Baju ini sengaja Pojie amik dari bahagian kain utk Baju A, tp Pojie berikan sedikit sentuhan klasik ngan motif berpetak² dan potongan leher teluk belanga, fesyen Johor, negeri kelahiran Pojie.


Ni adalah laptop Pojie yang dah uzur ngan wallpaper raya dari e-card Pojie
(masih dlm proses pengeditan).

2 Respons to “Baju, photoshoot & rakaman raya???”

  1. ~miss jaja~ September 24, 2008 pada 2:15 am #

    baju yg kutak3 tu tantek..:P raya taun ni tapat baju bawu.. ta sempat jahit. nenek saket..waaa…

  2. you are now in my zone September 24, 2008 pada 2:20 am #

    kemaen baju…ingat nk perform live Zoom In Raya kt angkasapuri apew…hehe… 🙂 clust! 😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: