Majlis Berbuka Puasa I (Di Teratak Muhibah bersama Zul & Awie)

23 Sep
Hah, skrg tibalah rentetan coretan tentang majlis² berbuka puasa yg Pojie sempat hadiri setakat ini sementara menunggu raya yang menjelang xlama jer lagi. Xsabar nih! Hehehe… Siapkalah diri anda utk membaca entry yg bakal berturutan ini.. Rasain!!! Nuar pun kalah nk wat trilogi entry bagai!! Hehehe..
Oklah, selepas Edy arituh pada 9hb, esoknyer 10hb Pojie ngan my best fren dari sekolah menengah dulu iaitu Zul dan Awie.. Actually ada sorg lg, Adi, tp dia keje kat JB, so xdpt la dia join.. Insyallah raya nanti Pojie akan enterprem kan dia plak ok!! Pojie ngan diorg nih sgt rapat dari dulu. Cuma skrg agak renggang la walaupun umah masing² melangkah logi Indah Water jer kat Pantai Dalam tuh ke Taman Desa, tp masing² bz nk wat cene kan!!! So time² mcm nih la ble Awie dtg umah smlm nk ajak buka pose sama² tanpa pk pjg Pojie terus setuju! Suker sgt²..
So Pojie xmo story byk² meh la layan pic² yg xseberapa nih!!! Chiow!!! Mmuah!!!


Inilah kawan² baik Pojie… Zul (kiri) dan Awie (tengah)


Zul tengah beriya tanak nasi…


Hah, nih tengah maknam org la nih!!


Ni sorang lagi housemate diorang – Am

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: