Majlis Berbuka Puasa IV (Di Chin Woo Court bersama Abg Fazly)

23 Sep
Erm, pada hari Ahad 2 minggu lepas 14hb, Pojie ngan Ari, Hafez (Lynda), Wau (Wawa) ngan Eid (SI) gi berbuka puasa kat umah abg angkat Eid, Abg Fazly. Dah masuk setahun jugak aku kenal. Yela mula² kenal sbb Eid ajak buka puasa kat umah abg tuh la kat Chin Woo Court area Hang Tuah. Pastu gi open house sampai dah puasa n nak raya balik dah nih. Masih segar dalam ingatan nih. Yela suker org yg suker wat makan² nih. Leh Pojie melantak sampai abes. Terima kasih daun keladi yer.. Hahahah..

So Pojie ngan Ari, Hafez n Wau beriya gerak awal nih konon²nyer nak gi cari kuih muih wat buah tangan utk tuan umah. Nak tolong² masak ker kan. Yela org bbudi kita kne la bbahasa, baru la org xmalu nak jemput kita lagi, xgitu kawan²?? Itu la yang mak Pojie selalu pesan, gi mana² kne la ringan tulang, baru la org sayang. Tp tup² masa jalan² kat Masjid India, hujan pulak. pojie beriya nak gi membeli kuih bakar pakcik basikal kat Masjid Jamek tu pun xdpt. Sedap tau! Kempunan. So kami sempat la solat Asar n amik bubur lambuk kat Masjid India tuh. Sedap sgt tau! Lega dpt gak mende yg Pojie ngidam since 1st day puasa tau.. Alhmdulillah…

So after hujan agak reda baru la kami gerak sama² gi umah Abg Fazly. Eid sampai lambat sket sbb kete dia kne sondol kat bawah umah. Sian dia. Sabor la yer… So inilah dia pic² masa kat sana.. Enjoy!!


Enterprem tetap!!!


Dari kiri: Wawa, Ari, Lynda, Eid


Masing² dengan muka kekenyangan… Hehehe..
Inilah host kami, Abg Fazly (baju oren) ngan housemate dia

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: