Kad Raya Pojie, yang mana satu pilihan kalbu..?

24 Sep
Erm, dah dekat² beraya nih maka beriya la masing² nak wat kad raya xkisah la kad raya klasik or e-card. Gigih nih amik wat photoshoot seorang diri kat umah pastu ada yang edit cantik bagai (uiks, aku qah??). Dah mcm artis dah masing² siap ada kad raya segala biarpun e-card. So, Pojie pun antara insan² yang tak ketinggalan nak berangan artis (biarpun artis maya) mahu bergaya sakan dalam kad raya nih.

So Pojie ada wat beberapa kad raya utk kawan² sumer. 2 edit dari Pojie dan 2 lg pojie mintak tolong Aizoul editkan. Ada lagi 3 Nuar edit awal² puasa dulu tp dia malu so xkasi tayang kat org ngan credit nama dia. So kat sini Pojie nak mintak tolong kawan² sumer bg pendapat dan pandangan tentang kad² raya Pojie nih. Bagi bintang sekali tau! 1 bintang (kureng) sampai 5 bintang (superb) utk setiap kad raya A, B, C dan D. Saper yang sudi bg pendapat nnti Pojie akan bagi kad raya itu kat korang siap ngan tandatangan Pojie lagi. Mahal tu tandatangan I. Hahaha… Berangan sangat! So siler…



A (edited by Pojie)


B (edited by Pojie)


C (edited by Aizoul)


D (edited by Aizoul)

8 Respons to “Kad Raya Pojie, yang mana satu pilihan kalbu..?”

  1. Ir.rIZZ IrHAmy September 24, 2008 pada 10:39 am #

    waaaaaa byknye kad rye pojie..jeles taw aizoul edit nehh

  2. Cik Meh September 24, 2008 pada 12:23 pm #

    aku vote B. Simple dan xsemak samun. Tapi if gambo hag dikecikkan skit and more ayat2 raya mesti ok. Apapon ai vote for B. Tapi haku nak kad raya klasik bleh?

    Hehehe

  3. PöJìé PööH... Mulanya di sini... September 24, 2008 pada 1:04 pm #

    to rizz: hehehe.. bese² jer.. soh la zoul buat..

    to cik meh: thanks for the comment. insyallah klo masih sempat aku bg ko kad raya klasik ok. klo sempat la..

  4. ReMy September 24, 2008 pada 2:14 pm #

    wow, sampai 4 kad raya sekali gus…

    hehe…

    ok, secara jujurnya remy suka yg A…

    A – 5 Bintang
    B – 4 Bintang
    C – 4 Bintang
    D – 5 Bintang

  5. you are now in my zone September 24, 2008 pada 9:51 pm #

    semua TANTEK! 😀 taraf primadona! 😉

  6. PöJìé PööH... Mulanya di sini... September 25, 2008 pada 12:10 am #

    to remy: thanks for voting!!

    to nuar: primadona katanyer!! clust!! wek!!!

  7. aZIZUL hASIMIe oSMAn September 25, 2008 pada 12:42 am #

    yg ko buat paling vast…

  8. daissylife September 25, 2008 pada 5:45 am #

    mane aci aku pn nakkkkkkkkk…;p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: