My Issey Miyaki is going to finish!!!

24 Sep
Pagi tadi bila Pojie nak sembur perfume fave Pojie, Issey Miyaki Summer tuh, tiba² xleh keluar semburan dia. Picit² cam payah ker nak keluar semburan dia. Pojie teliti betul² baru la realize yang perfume nih dah nak abes…

Ala, nak membeli la yang payah sket. Pojie beli dulu time promo dari harga RM200++ dapat RM180 jer. Dah la tengah pokai nih. Ada saper² yang sudi nak hadiahkan Pojie perfume nih? Xpe, xdpt duit raya xkisah la janji ada yang sudi belikan Pojie Issey Miyaki nih! Demand kan!!! Bau dia sgt sedap! Nak cari pirate xjumpa plak!! Nak tunggu Victoria Secret yang Pojie kirim dari kawan xsampai² lg. Ble la budak tuh nak blk. Xsabar nak dapatkan Love Spell Victoria Secret plak.. Adoi…

3 Respons to “My Issey Miyaki is going to finish!!!”

  1. you are now in my zone September 25, 2008 pada 2:27 am #

    kemaen! minyak attar sudeyh…hehe 😉

  2. .miss zaza. Oktober 7, 2008 pada 3:15 am #

    kcian…dh abeh ka??issey Miyake besh!!!i ada issey Miyake L’eau D’issey…nak??heeebut it for woman 😛

  3. agzamry Oktober 29, 2008 pada 7:48 pm #

    i love the smell sbb i pon gune yg sama..hehe..anyway masa i beli rm170 jek~100ml gaks

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: