Post Syawal Openhouse by Kak Didi

3 Nov
Hehehe.. Xtau le apa motipp Kak Didi wat openhouse pas bulan Syawal pada Sabtu yang lepas. Maybe dia terlalu bz gi openhouse umah org lain kot smpai xsempat nak wat utk umah sendiri. Hehehe.. Apa² pun hanya dia, roomate dia n Allah saja yg tau motipnyer. Layankan la yer… Maaf if pic² merah². Ini kerana Kak Didi mengamalkan konsep energy saving, so pakai lilin jer… Hahaha… Xla, ngamuk dia kang, dia sajer nak timbulkan mood romantik sebenarnyer. Btol x Kak Didi??
Juadah yang terhidang. Sedap, tapi Pojie dapat mkn sket jer. Masih berpantang.

Kami pose bersama² tuan umah, Kak Didi (tengah berbaju Melayu).

Pic nih cantik klo xgegar.
Tapi paling xbleh dilupakan adalah openhouse Cik Wanie walaupun ia diadakan di The Legend Hotel. Kekwat kan!! Hahaha… Malas wat entry pasal tuh sbb dah agak basi. Leh luncur ker blog geng² SAYAP yg lain utk mengetahui dgn lebih lanjut ok. Yang pasti nih pertemuan pertama Pojie n Zoul ngan Wanie cam dah kenal dari pusat penjagaan kanak² plak, meriah bagai hilai tawa ktorg ngan lawak² kami. Last² mlm tuh bila Pojie yg bergegas blk Muar pastu, nak tido perut yg operate rasa sakit ok. Maybe membengkak sebab banyak gelak n mkn. Sesuai!!! Nasib baik ada painkiller. Thanks God. So layan jela… So ini jela 2 buah openhouse yang dapat Pojie hadiri utk tahun ini. Xde rezeki dowh…
Tuan umah, Wanie diapit oleh jejaka² idaman Malaya
(dari kiri: Pendi, Remy, Zoul, Rizz, Pojie n Apple)

Pojie tetap ngan kembar Pojie, Anis!!!

3 Respons to “Post Syawal Openhouse by Kak Didi”

  1. miss galaxy November 4, 2008 pada 12:33 pm #

    opqn ouse umah cik wanie plg besh bg anis….miss that timepojie..kite kan kembarmana leh lekangwajib sentiasa bersamamelainkan kws2 tertentu…tutttt

  2. rizz November 4, 2008 pada 3:07 pm #

    amvoii lpas rye pon ade open house erkk clustt huhuun then pojie jap sgt mse open house wanie huhuu

  3. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 5, 2008 pada 10:10 am #

    Anis…Itulah pasnih kita wat gathering lg party bagai ok..Rizz…Itu namanyer muhibah, join raya deepavalli sekali..Hiks ;p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: