Sayap ke Muzium Negara & Mid Valley…

3 Nov

Erm, maybe ramai dah tau our latest xtvt pada hari Ahad lepas kan.. Pojie pun lumpy (lambat pikap) nak update blog² nih coz masa nak update hanya ketika di opis. Dah la customer byk skrg nih. Promo xsudah²… Malas plak nak gi cc nak update bagai… Alamatnyer terus melekat Pojie kat cc selama berejam². Saper mau bayarkan.. Hahaha… So nih Pojie just sajer nak share moment² kami yg besh².. Thanks to all for the pic. Pojie curi sorg sket xminta kebenaran. Hehehe..

Xsempat kami nak amik pic kat tangga pintu masuk nih. Panas sgt la, cair foundation Cik Nuar kita (*oops… Larekk!!)
Nuar ngan El, sedondon baju…
Remy ngan Anis, sedondon gak bajunyer…
Zoul ngan Pojie, cam adik ngan abg… (touchwood 3x) Choy!!!

Apabila Nuar feeling diva. Hehe. Perasan x, Anis sorang jer yg bertudung, yang lain free hair.. Ahaks =p
Ktorg galak amik pic dpd amik info² bharga dlm tuh. Hampeh! Hahaha!!! Feat. Bum & Pyan.

Wakil² negara ASEAN. Paling meletop dari Indonesia, saper tatau ;p

Ceh, macam budak bandar balik kampung plak kan. Feat. Remy.

Suker banget pic nih. Ala² menjemput tetamu masuk istana gittew!!!

Lama xmkn eskrem nih. Sedapnyer mkn tatkala cuaca panas nih!

Nih Pojie ngan Anis kepanasan, nak beli jer kipas nih tapi mahal, so tumpang sekipas dua then SNAP!!! Macam bese la…
Pandai pengukir nih buat ukiran wajah Zoul… Larekkk!!!

Ini rupa²nya penunggu Muzium Negara nih. Cute seh!
Motippp tonggeng² nih..? Keji tau!!!
Bagus la, ukiran nih leh jadi maskot Kempen Susukan Bayi Anda… Oops, sori sensor sket!

Pas abes xtvt tingtong² kami, maka ktorg decide nak gi Mid Valley utk makan tengahari dan tengok wayang. Nuar cadangkan ktorg tengok citer Cina, The Vampire Who Loves Me. Zul dah tgok katanyer not bad. So layan… Cuma xbest tiba² Cik Anis menghilangkan diri. Rupa²nya masalah kesihatan dia kembali menggugat sampai masuk wad. Pojie doakan Anis cepat baik ok. Pas tgok wayang masing² gerak balik dari KLSentral coz El merempit antokan Pojie, Nuar, Zoul n Remy. Clust! Thanks dear…


Ini dia Maria Tengku Sabri dari Jalan² Cari Makan bersama tetamu jemputan. Hehehe…

P/S: Mana Cik Wanie, Rizz & Ajim?? Cik Wanie nun jauh di AS. Bukan Amerika Syarikat tp Alor Star. Rizz gi celebrate besday Apple. Smpat jumpa diorg kat Mid Valley, tintong² jap. Ajim plak kat Dungun, ada last paper for his final year. Good luck!!

10 Respons to “Sayap ke Muzium Negara & Mid Valley…”

  1. cik wanie November 4, 2008 pada 1:50 pm #

    sayang,mcm mana gambar cik wani x der dlm ini entry,wakakakkakakaka…nanti kita plan lain yer:)

  2. El-Zaffril November 4, 2008 pada 2:59 pm #

    Adeh… sedondon ke begitu?Anis sorang tutup hair… Korang free hair… el no hair… wakakakkaMeletupnya wakil indonesia…El muka kampung da… tak macam balik kampung punLast but not least… tolong keluarkan jenama kete I dari entry… kerjasama anda amat dihargai…

  3. rizz November 4, 2008 pada 3:11 pm #

    pkai vios er mamAT TU HAHAA clusstt:p

  4. ReMy November 4, 2008 pada 3:28 pm #

    memang sedondon la, pandai pojie erk…yg penting, remy sempat senyum masa ikat tali kasut tu, huhu…

  5. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 4, 2008 pada 11:27 pm #

    Cik Wanie…Kamu di Amerika Syarikat…Jauh bebenor..Nak tggu besday party org tuh kat tepi swimming pool nnti..Hahahaha..El-Zaffril…Alala… merendah diri kwn kita sorg nih.Ok, noted n done!Rizz…Syhhh!! Diam² sudah!Kang El marah..Hehehe…Remy…Yes, mmg senyuman tuh otomatik tatkala terpandang lensa kamera..Bese la..Masing² sawan kamera kan!!

  6. El-Zaffril November 5, 2008 pada 2:30 am #

    Haha… thanks pojie… later on kalau nak mention… My Vi.. Bukan MyVi… tapi My Vi… ada beza tu…

  7. you are now in my zone November 5, 2008 pada 2:39 am #

    kemain foundation cair bagai :p

  8. aiZouL diSiSi... November 5, 2008 pada 3:01 am #

    penerangan detail kan..sgt lucu..pnuh dgn nilai2 kotemporari..sgt2 myukai..kelak akan disunting khabir bhatia utk siri KEKASIHKU LURUS..(kekasihku kurus nuar hero/heroin)lareekkk

  9. miss galaxy November 5, 2008 pada 6:14 am #

    kemain pojie..wajib kena detail penerangansiap menunggu anis blik dri tandas bagai..tin tong kamoo mmg terserlah pada hari tersebutsemua bagai nak gila bila nmpk kameralbh2 lagi wakil dri indonesia..verangannnnnnnn

  10. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 5, 2008 pada 10:08 am #

    El-Zaffril…Ok nextime i’ll call as My Vi ok..MIne one nama dia Vienna..ADik beradik kan!Anuar…Foundation itu lah rahsia kecantikan kamu….Heheh..Aizoul…Tulah sio² jer kne sunting ngan pengarah kita..Hahha..Ani…Hish itu sudah memang…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: