Nazroon Hardika a.k.a. Anas!!!

17 Nov

Hah, siapa nih? Kenapa plak tiba² entry ada muka nama nama org plak? Klasik dan unik plak tuh namanyer. Hehe, bukan apa, Pojie sajer nak bagi penghargaan selepas melepas rindu akhirnya dapat juga Pojie bertemu kembali kawan baik Pojie masa kat KUSTEM dulu. Orang Kuching, Sarawak yang skrg bekerja di Petronas di Miri. Dia la yang tempat Pojie meluah perasaan segala. Byk rahsia Pojie dia tau tau! Dia ni dulu kos Kimia Analisis dan Persekitaran, xsama ngan Pojie yang budak Biologi Marin nih tapi satu Fakulti Sains dan Teknologi la. Pojie start kenal ngan dia masa sama² join taekwondo dulu. Bezanyer pojie dah red black belt, dia junior lg ngan white belt (tetap nak expose kan!!!).

Tau x, Pojie dah lama giler xjumpa dia tau! Since konvo masa Ogos 2006, iulah kali terakhir kami bertemu, pas tuh terus senyap. Bukan Pojie yang senyap, no³… Tp dia la yang senyap. Bz ngan master n keje katakan. Erm, yelah kwn² Pojie mmg sumer mcm tuh! Berapa kali jugak dia turun KL atas urusan kerja tapi selalu dia xbgtau. Klo bgtau pun last² minit mesti Pojie xleh entertain dia. Yela, kerjaya Pojie sbg artis nih mmg bz slalu, kne la wat appointment dulu at least 3hari sebelum program. Gittew!!! So nih la Pojie just nak share ngan kwn² sumer dan sedikit penghargaan buat Anas.

Hey Anas porok!!! Miak sik malu ngaku gurik! Maghi la nangga blog kamek tok, appreciation utk kitak since sudi jumpa kamek di KL tok. Thanks a lot! Ghindu sgt sama kitak! Mun dtg sitok padah awal² tau, stay lama² sigek. Kelak boleh jalan² n mingle² around ok!!! Miss you!

Pojie wit Anas @ KLCC

9 Respons to “Nazroon Hardika a.k.a. Anas!!!”

  1. miss galaxy November 17, 2008 pada 2:25 pm #

    2 diakembar kau kuar dah bahasa diabile plak anis nk belajar bhs inggeris nirgeria..hahahalama x jmp kwnakhirnya ketemu jugak

  2. rizz November 17, 2008 pada 2:27 pm #

    hehe pojie reti ckap bhasa srawak bestnyer!!! wa reunuion atis kn gteww:p

  3. Duke Luce Dell'amore November 17, 2008 pada 3:59 pm #

    sudah…NEK BULONG cka bhasa tok jugah pulak??HEBAT!clap2!!new name! NEK BUYONG SULONG JUGAH@ NEK BULONG JUGAH!vogue tak nama tu???komersial kn??kikikiki…

  4. EJAY CASSIDY November 18, 2008 pada 1:12 am #

    Mmm…..impress. Tapi ada beberapa ayat dan perkataan tu perlu diperbetulkan lagi. Newey….gud day

  5. ~miss jaja~ November 18, 2008 pada 1:33 am #

    alamak skali dye kua loghat.. ja ta paham seyh..:P

  6. you are now in my zone November 18, 2008 pada 4:01 am #

    friendship never end 🙂

  7. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 18, 2008 pada 6:26 am #

    Anis;Bahasa inggeris nigeria katanyer..Saper tutor dia??Hiks =pRizz;Alah dulu lagi fasih tp skrg byk dh lupa..Pelik dah kata kwn tuh!Ajim;Xmo layan 10hari…:(Ejay;Hahaha, thanks..Dah lama sik klaka Swk la..Byk sgt lupa..Huhuh..Jaja;Xpaham ker..?Buat² paham sudah!Hehehe..Nuar;Yess!!!Pandai anak Pakcik Kamaruddin sorang nih!

  8. Duke Luce Dell'amore November 18, 2008 pada 6:52 am #

    xnak kwn??jom r p tgok wyg ptg ni!wendo kat nek bulong jim ni!

  9. aiZouL diSiSi... November 26, 2008 pada 4:15 am #

    nama phlawan melayu dulu kala sgt..larekkk

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: