Tahniah… Clap³!!!

25 Nov
Hah, ini adalah entry yang jimat karan dan jimat masa (pemalas sebenarnya, hehehe…). Pasal apa mau tahniah² n clap² sgala nih?? Bukan apa Pojie nak ucapkan tahniah atas 3 perkara (juga insan) seperti di bawah…


1) Edy Ramanov;


Tahniah kat Edy coz entry dah sampai 100 dah dengan 100 rasa. Walaupun tuan empunya blog http://eizanemirza.blogspot.com ini merintih blog nyer tiada pembaca or pengunjung, tapi berkat kegigihan dan semangat dia utk berkongsi apa jua yang perkara yang berlaku, akhirnya nah!! Terbayar juga penat lelah itu. Xpe Edy, xde saper nak jenguk, Pojie dan geng² Sayap tetap membaca. Silent reader ramai tuh…

2) Ajim Mak Buyong;


Dia nih slalu jer cohlub kan aku. Tau la buahati dia tuh Ratu Watson, Ratu Vit C (saper tatau!), slalu nak kekwat ngan Pojie. Nak kutuk² Pojie. Tau la nanyi sedap (apa kne mengene ngan aku?!). Tp jahat² perangai n mulut dia nih, sayang gak. Xsayang dah lama aku pijak perut dia sapai kuor baby (ooopss!!). Hehehe… Nih, dia pun dah sampai 100 entry gak.. Siap ada tema lagi-100 Faces, 100 Entry. Clust! Tp yg xclust nama aku ttp nak coh lub! Hanj!! Whatever la, janji masing² bahagia… Comolot kan! So walaupun blog dia dah macam Berita Harian online, tapi tetap bagus sbb byk info yg wat Pojie bukak mata, hanya dia http://dukelucedellamore.blogspot.com/. So tahniah (bila la aku nak sampai 100 entry ni)…

3) Geng Sayap;



Nih tahniah buat geng Sayap dan ahli²nya (termasuk gue), sbb dah ada logo yang baru ngan website rasmi lagi, http://gengsayap.ning.com. Kemain! Terima kasih kepada creator Nuar (logo) dan Aizoul (website). Tanpa mereka yang bijak pandai ni, xmeriah la persatuan haram kita ini. Hehehe… Maybe pasni kami akan cuba utk mengibarkan saap lebih jauh lagi dgn bermacam² aktiviti. Yang pasti lebih happening dan berfaedah.

p/s: Pojie teringin nak wat aktiviti amal cam lawatan ke Rumah Anak² Yatim or Rumah Warga Tua. Selain leh hepi kan org yg kurang bernasib baik, leh hiburkan ati sendiri sambil bmuhasabah diri. Pahal pun dapat. Hope ada yang leh sudi usulkan. Pojie dah try usulkan tp cam dingin jer…

6 Respons to “Tahniah… Clap³!!!”

  1. Eizan Emirza November 25, 2008 pada 1:23 pm #

    thx pojie.terharu cgt bace entry pojie nih. thx to all geng sayap too sbb jd pengunjung setia blog edy.

  2. Duke Luce Dell'amore November 25, 2008 pada 2:15 pm #

    kikikiki…jim pun cyg Nek Buyong Sulong A/L Jugah @ Nek Bulong!(bpak pnjang nama kamu!!)

    maceh2!suke btul sangkak jim lite2 kn??blog jim yg tomey jd berita harian on9 katanya!siot jew!

    part nk p umah kebajikan tu, jim support 100%!!tp kene wat sblum jim blk dungun hujung bln 12 ni..

  3. rizz November 25, 2008 pada 3:23 pm #

    kiki..geng sayap myayangimu pojie ojian kuh..oo nk g umh anak2 yatim..nak gak.. tp tataw dorg..

  4. you are now in my zone November 26, 2008 pada 2:17 am #

    aper tak dinginnyer, ujan lebat pepetang slalu KL nih…tu yg cujuk…eh :p

    p/s: bulan 12 nih, wajib ada satu xtvt. pojie-pojian set jer lah, kami follow 😉

  5. miss galaxy November 26, 2008 pada 2:44 am #

    tahniah edy n mak buyong..
    jaat betul dua2 nie
    mmg jenis suke menyakat jer

    syg semuanya…

    jum2 kite gi umah anak2 yatim.
    anis sokong sgt kembar ku ini
    anis follow je.

  6. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 27, 2008 pada 3:48 am #

    To all;
    insyallah Pojie akan wat xtvt bpekdah nih..
    Tp nk la bantuan dari sumer yer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: