Allah Selamatkan Kamu…

27 Nov
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Ari dan Awie,
Allah selamatkan kamu…

Wah, clust! Entry berlagu bagai hah. Hehehe… Ni adalah utk mendoakan kesejahteraan buat 2org kawan baik Pojie, Ari yang pergi training kat Zurich (Switzerland) selama 3bulan dan Awie yang menyambut harijadinya yang 24tahun, masing² pada 26hb Nov yang lalu.

Ari Adzrin;

Ari jgn lupa Malaysia tau!

Dia fly pada pukul 8pm kat KLIA. Sori sgt² xdpt anto ko ek Ari. Btw jgn lupa sampaikan salam aku kat chuben² kendu kat sana. Hehehe. Klo Ari baca blog nih, hope jgn la lupa kami kat sini. Rajin² la emel n bg latest pic yer. Bestnyer dia dapat celebrate Krismas kat oversea. Ada salji segala. Jgn lupa amik pic byk² tau! Create la blog skali baru syok leh link together-gether… Ble la Pojie dapat gi main salji ek. dah la Switzerland is one of my dream vacation spot.

Fadzly (Awie);

Birthday boy, Awie

Kek yg shedap!!!

Tahniah kepada Ewan yang beriya planning wat surprise utk Awie aritu. Tahniah kepada Awie gak ada org sudi wat surprise birthday utk dia. Pojie? Dlm mimpi jela… Pojie doakan semoga panjang umur yg diberkati, dilimpahi rezeki yang halal dan bahagia sampai ke syurga. Nih Pojie ngan 2org lagi adik angkat Awie iaitu Ruzdi dan Ghafar dah siap sedia dalam umah dengan kek dan mkn ringan. Hehehe. Sedap kek tuh tau Ewan bli kat MidValley. Gemuk aku mkn kek mlm². Xpelah sekali sekala kan… So ini antara pic² yang sempat Pojie abadikan dengan handphone berkamera 5.0megapixels Pojie nih (motip mention??!).

Awie ngan tuan tanah yg over dan cute, hehehe…

Ngan Ewan, kepala sumer plan nih!

Awie ngan adik² angkat, Ghafar (kiri) dan Ruzdi (kanan), pilih cepat! Ngee…

Mcm bese i curi buah ceri, yummy!!!

Akhirnya ini sajor yg tggl pas daku telan kesemuanya! Muahahaha!!!

10 Respons to “Allah Selamatkan Kamu…”

  1. rizz November 27, 2008 pada 2:13 pm #

    hahaha gegeh pojie tinggalkan lilin jerr..:p

  2. Afeeq November 28, 2008 pada 3:00 am #

    mcm kenal jew ghafar tuh …..mmmm cedap kek .

  3. you are now in my zone November 28, 2008 pada 3:03 am #

    wah, best2 p obersea! 😀

  4. ~miss jaja~ November 28, 2008 pada 5:11 am #

    tinggal lilin jew? naseb baik ada bahan bukti..lalala.. lao lilin tu leyh makan kompem d makan nyew

  5. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 28, 2008 pada 10:25 am #

    Rizz;Hehehe..Bumps;Amboi mcm kenal yer..Skrip strereotaip sgt tau!Hiks =pNuar;Jom ramai² g oberseaJaja;Itu la dh gigit² lilin tuh dah..Tp xshedap~Uwekk =p

  6. Ari Adzrin November 28, 2008 pada 10:25 am #

    thanks pooh…..harap2 nye laaa eh…amin….n to awie, hepi belated besday….(kekwat smpai skrg x penah dtg mentari..huhuhu)

  7. aizul November 29, 2008 pada 2:11 pm #

    nak rusdi laa mcm tuh!~

  8. ReMy November 30, 2008 pada 12:56 pm #

    ewan n ghafar encem la, cute pun ader…mwax mwax mwax…wow, remy da terlampau…opppsss…

  9. Afeeq Disember 1, 2008 pada 1:41 am #

    x lah cm bdk sekolah dlu …

  10. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 1, 2008 pada 10:34 am #

    Ari;No prob AriAizul;Nak Rusdi ker..?Belongs to Ghafar la dear..Remy;Diorang mmg cute pun tp sudah berpunya la…Bumps;Saper yg xmcm budak sekolah tuh wei??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: