Sayang Kak Rose!!!

27 Nov
Kak Rose yang tomei, semoga cepat sembuh ok!

Ini adalah hadiah dan penghargaan buat Anis (or Kak Rose) buat Pojie dan kawan². Pojie sangat² terharu dan menghargainya. So Pojie xtau nak ckp apa, cuma adalah pantun serangkap dua buat Kak Rose (juga kwn² sekalian..). So, layan!!!

Bunga mawar, bunga ros,
Bunga setaman harum semerbak;
Wahai sahabat, wahai Kak Rose,
Kasih ini kan kekal janganlah tidak..

Jangan ditampi padi yang rosak,
Biarkan dimakan si burung gagak;
Jangan la risau wahai cik akak,
Pojie sayang Kak Rose sampai la botak (choy!!!)

Ikan keli, ikan gelama,
Ikan todak dengan si sepat;
Semoga kita kekal bersama
Selama-lamanya sampai akhirat (insyaAllah)…

Di bawah nih pulak sebagai respon dari tag yang Cik Anis berikan kat Pojie. Baru terhegeh² nak jawab kan (itu pun pas kne ugut sekeh ngan Kak Rose). Bukan apa Cik Anis, Pojie segan la nak soh saper² amik kan pic Pojie yang xsberapa nih… Pojie xse-comei Anis, xse-diva Wanie, xse-artis Nuar, xse-feeling Ajim, xse-bijak Zoul, xse-vogue Remy dan xse-model Rizz. So segan nak la nak soh saper² amik kan. Xmo pkai timer, nnti xtantek!!! Alasan sgt kan!!! So inilah dia permintaan Anis tertunai sudah (cepat letak kat blog kamu), wajah² Pojie yang sengal dan cute… Tadaa!!!

Thanks to Ewan, dia punyer keje n idea la nih!

5 Respons to “Sayang Kak Rose!!!”

  1. Duke Luce Dell'amore November 27, 2008 pada 1:02 pm #

    xleh blah siot!!adekah pose malu itu hasil peniruan gaya Eva di ANTM cycle 3????however,still meletop hokey!!!

  2. miss galaxy November 28, 2008 pada 2:01 am #

    kemain siap berpantunapa pon kak rose hargainya dearlove u so muchmuahh…kamoo ttp glamz k

  3. you are now in my zone November 28, 2008 pada 3:02 am #

    meletop pop pop! 😉

  4. PöJìé PööH... Mulanya di sini... November 28, 2008 pada 10:22 am #

    Ajim;Bte Eva tiru i tau!Jgn marah!Anisl;Love u too Kak RoseNuar;Meletop kebaboom la!!Pop pop tuh meletop sket² jer..

  5. ReMy November 30, 2008 pada 12:54 pm #

    vogue ker remy ni?huhu…pojie ttp glamz seperti yg dikatakan kak anis kiter…so cute pic2 tu…yg penting, ada pantun lagi…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: