Tagg from Anis – Kasut Oh Kasut!!!

3 Dis

Assalamualaikum…

Buat Cik Anis a.k.a. Kak Rose, sori sgt lmbt jawab tag yg nih yer.. Bukan apa, xske la nk tayang² koleksi but dan heel dari Prada dan Jimmy Choo. So ini jela kasut² Pojie yg down-to-earth utk ditayangkan kat kwn². Tayang kasut kekwat² kang kene caras. Hehehehe… Feelingggg seh!!! Tp kasut² nih ada yang xckp. Sebab ada dlm Vienna, umah kat kg n kwn pinjam. So ini jer yg ada setakat ini…

Arahan utk task kali ini;

“Snap gambar kasut anda, dan ceritakan serba sedikit tentang kasut anda…”

Inilah koleksi kasut Pojie yang ada kat KL nih. Xbyk sgt pun sbb ske shopping baju instead of kasut. Tp ada lg bbrp kasut xleh tayang kat sini nnti ada org mkn hati… Hehehe…

Ini plak kasut kerja Pojie. 1 warna hitam, 1 lgi warna coklat. Pojie pakai ikut warna baju or seluar yg Pojie pakai masa gi kerja. Pojie ske sgt kedua² kasut nih sbb tekstur n kaler dia yg unik.

Ni kasut masa Pojie study lg. Kasut Bata yg Pojie bli ngan harga RM45 klo xsilap. Nih 1 of my fav coz senang sarung n kombinasi kaler kuning-biru yg cantik. I like!

Ni the one n only sport shoes yg Pojie ada..? Knp? Jgn ditnya… Dah lama dah nih. Bli kat Juke Box ngan harga RM19.90. Murah jer…

Yang nih plak kasut karipap pemberian abah masa mula² masuk KUSTEM dulu tau! Ske gak kasut nih sbb senang sarung jer…

Hah dua² sandal nih ada kenangan yg lawak tau. Pojie bli sandal yg kanan tuh kat Down Town ngan harga RM35. Selesa sgt! Tp masa tgh jalan² kat KLCC leh terputus plak tali dia. So mcm nk gi Bata jer bli kasut murah² time tuh, xmo sbb takut lari bajet. So plan la gi KLSentral punyer kedai² depan Monorel tuh, bli sandal/selipar murah² sudah. Tup² dah xde lagi. Tpksa la pergi ke GME bli selipas paling murah situ BUM. Harga RM45. Lagi mahal. Benci!!!

Hah nh plak kasut Pojie bawah rak almari yg Pojie akan lesir dlm tong sampah besar bwh umah pasnih. Yg kiri tuh pemberian Eid, sbb dia dh xsedap pakai (lg mau buang pdhal cantik lagi). Yg kanan plak kasut zaman² pengawas kat High School Muar dulu. Lama giler wooo… Berkulat sudah… So buang sudah!!!


p/s: pasnih mau jawab tagg dari Bump pasal purse plak. aku nak tggu org nak wat tagg pasal underwear. sila la yer… bz body sgt masing² tau!

7 Respons to “Tagg from Anis – Kasut Oh Kasut!!!”

  1. Afeeq Disember 3, 2008 pada 9:04 am #

    kemen nk underware…wakkaaa..

  2. you are now in my zone Disember 3, 2008 pada 9:11 am #

    hakhakhak…under sgt! :p

  3. rizz Disember 3, 2008 pada 11:46 am #

    hahhhhhhhhhhha udware kan.boxer xmoww??

  4. ReMy Disember 3, 2008 pada 2:01 pm #

    underni pokok klapak…

  5. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 4, 2008 pada 9:53 am #

    Wah³ masing² suker ek..?Gatai heh!!

  6. [yAN!e][pUTraJAya] Disember 4, 2008 pada 10:26 am #

    citer pasal kasut lakghajin dia jawab TAGhehehhe

  7. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 5, 2008 pada 10:08 am #

    Yanie,Bak kata Fafau, layan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: