Tagg from Bump – Walletku…

3 Dec
Holla…

Kali nih keje menjawab tagg jer… Sbulan sekali or sesekali xpelah gak, byk sokmo mau layan. No wonder la Nuar siap wat amaran pada blog dia. Tp Pojie xla marah cuma annoying coz terlalu kerap kne jwb tagg. Sbulan skali bleh la yer kwn²…

Tagg bz body ini dari Bump plak… Pasal wallet or purse. Pojie dah lama giler xupdate wallet nih. Main sumbat jer apa² yg penting. Lastly baru realize wallet smakin kembung dan tebal. Klo tebal ngan duit xpe dik non, tebal ngan kad ntah per² ntah!


So antara syarat² yg dia bg utk menjawab soalan ini adalah…

  1. Snap pic wallet korang skang dalam dan luar.
  2. Perkenalkan wallet anda, nama die, kat mana beli, berapa hinggit.
  3. Keluarkan apa yg patut, snap puas2, minimun 5 item ok.
  4. Snap wallet bersama empunya diri, Kehkeh.
  5. Tag plak 5 kenalan anda….

Ini wallet Pojie. Namanyer apa ntah, sbb xpnh letak nama… Wallet pemberian mak pada hari lahir Pojie yg ke 16. Lama giler siot. Time form4 lg dpt hadiah wallet nih. Byk nostalgia, xmo tukar yg lain walaupun dh buwok!
Hah, bhgian dalam dia sempoi jer. Ada la duit sket gaji baru cucuk! Hehehe…
Ok, inilah koleksi kad dlm wallet nih… Ntah kad² apa ntah aku sumbat. Nasib baik kad kredit dah stop, klo tidak mmg penyumbang kegemukan wallet ku ini. Pasnih mau lesir mane² kad yg ngarot!
Setem² ini fungsi dia utk Pojie lekatkan kat sampul surat utk pos kat org. So xla tkejar² nk bli setem bagai ble diperlukan. So lalu peti pos, sumbat jer. Kan senang. Tp apa motippp ada setem Pooh plak tuh? Ntah, Pojie pun xtau nk jawab…
Hah, resit bayor “bini” Pojie si Vienna pun ada lg dlm ni..? Nampak idak brp ratus Pojie berabes sbb dia nih? Gaji byk pun, bayor dia nih terus jd sket. Sedey tau! Xpela janji “power beb” bini aku tuh!
Ini plak adalah peta perjalanan dan transit tren kat KL. Bende yg Pojie perlukan masa mula² nak belajor idup kat KL. Tp skrg dh master dah nak gi mana² naik tren jer… Ceh kekwat nih!
Dan lastly mcm biasa la, tuan wallet yg cute mesti la nak enterprem sama… Xgitu??

7 Respons to “Tagg from Bump – Walletku…”

  1. you are now in my zone Disember 3, 2008 pada 10:32 am #

    not2 100 mesti tersisip rapi di bahagian belakang not2 10 itiu kan 😉

  2. Preppy Guy Disember 3, 2008 pada 10:57 am #

    Hi there…thanks for commenting my blog..well,i love ur blog to…kewl man…:-)with regards,AL

  3. ReMy Disember 3, 2008 pada 2:02 pm #

    semestinyer la not2 100 kat blkg kn pojie?

  4. Afeeq Disember 4, 2008 pada 12:58 am #

    tq yew jwb tag ……

  5. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 4, 2008 pada 9:48 am #

    Nuar & Remy;Eh, mana tau..?Ala sumer tu bukan duit Pojie..Duit tuan umah, duit kwn² sumer tuh..pojie tukang membayor jer..Hehehe..Al;Thanks ya!Bump;No prob!

  6. [yAN!e][pUTraJAya] Disember 4, 2008 pada 10:26 am #

    tu dia..kuaq abis semua isi2 perut wallet tu ekkekkeke…sekali tgk pojie ada iras2 cik wanie…dua2 comel.nak jadi cute macam garfield ek pojie…(^_^)

  7. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 5, 2008 pada 10:07 am #

    Yanie,Iyeker..?Tp Pojie kembar ngan Anis, cene tuh???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: