Happy Birthday Abah!!!

7 Dis
Hah, pada 5hb Disember lepas adalah hari lahir abah Pojie, Abdullah Ya’acob yg ke 56. Dah tua abah Pojie ni. Apa la budi dia smpai skrg xmampun Pojie nak bls. Tp walaupun dah 56thn, tp ble dia kaler itam rambut tuh, ada iras² cam Pierce Brosnan tau! Cewah!!! So mcm biasa pagi² Pojie akan wish dan dia akan suker skali (walaupun dia xtunjukkan dari suara tapi Pojie tau…). So sajer nak share ngan korang hadiah utk my love daddy nih! Nak panggil dia sugar daddy Pojie pun xkisah since dia la byk hulur² kat Pojie ble tgh sempit, even now. Malu seh!

So ini adalah perfum baru yg Pojie bli, Davidoff Cool Water Freeze Me, dari member yg keje kat Metrojaya fragrance, Firuz. Cadangnya nak pakai sendiri gantikan Issey Miyaki yg dh abes tuh n bli kan abah yg lain, tp Pojie xleh blah bau dia. Not my type sbb terlalu “lelaki” bau dia. Walaupun sedap tp bukan Pojie pakai perfume² mcm nih. Hehehe. So mmg rezeki abah since dia pun mg ske type mcm nih. Mahal hak tau! Sbb yg nih Pojie demand for “tester” dia!

Hah, setelah dibungkus oleh jari jemari yg ske wat kerastangan nih, maka ini lah hasilnya. Simple jer heh sbb sure abah xkan simpan lipatan² wrapper sumer tuh n of course riben tuh! Hahaha… Klo mak dia sgt sentimental n simpan sumer tau! Even paperbag comel utk bg hadiah dia aritu pun ada simpan smpai skrg walaupun dh agak uzur. Tempat letak brg² dia yg comel cam sepit rambut or getah rambut. Hehehe…
Wajah En Abdullah yg keriangan. Hehehe.. Syg abah!!! Mmuah!!!

10 Respons to “Happy Birthday Abah!!!”

  1. you are now in my zone Disember 7, 2008 pada 3:36 pm #

    so sweet… bagus pojie ni 🙂

  2. adie_kun Disember 7, 2008 pada 4:14 pm #

    wahhhhhhhh…..bagus la..mesti papa pojie terharu kan…apa pun yg paling penting bukan harga, or what so ever..paling penting keikhlasan dan makna sesuatu hadiah yg pojie berikan tuh…(^_^)V

  3. Fiesya Disember 8, 2008 pada 2:29 am #

    wahhh….cerianya tgk muka abah pojie dpt hadiah dr anaknya….

  4. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 9, 2008 pada 12:00 am #

    Nuar;Setahun skali deh!Adie;Btol²..Pandai Adi..Fiesya;Hehehe..tau xpe..

  5. Preppy Guy Disember 9, 2008 pada 12:50 am #

    wow…it so sweet..and davidoff plak tue…well,naper davidoff ek?you must have your reason…lot of lovePreppy

  6. ReMy Disember 9, 2008 pada 5:25 am #

    beruntung ayah you pojie, remy ngan ayah remy x berborak sgt sbb kitorang renggang sikit, tp ur dad sangat beruntung dapat perfume lagi…naper x bg fragrance M for Mariah?

  7. aiZouL diSiSi... Disember 9, 2008 pada 8:18 am #

    hepy besday ayah pojie..huhuhuhu

  8. PöJìé PööH... Mulanya di sini... Disember 9, 2008 pada 9:58 am #

    Preppy;Oh nak korek reason yer..Sbb bau dia maskulin dan matured sgt n sesuai ngan attitude abah Pojie…Pojie xleh layan bau² mcm tuhPrefer unisex punyer perfumeRemy;motippp nk bagi perfume M??hehehe…Aizoul;Tq²…

  9. [yAN!e][pUTraJAya] Disember 9, 2008 pada 10:23 am #

    happy birthday abah…he he he..haip..salah2..happy birthday abah pojie…[tak malu kan…nak kongsi abah owang…]hamoi2 pojie…kasi perpium ek…besday yanie 15 dec nih..nak perpium gak arr..bleh?(^_^)

  10. rizz Disember 9, 2008 pada 4:36 pm #

    anak yg soleh pojie ni..rizz bangga yunk:P

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: