Sayap@KLCC

15 Dec
Barisan diva² maya, geng Sayap.
Dari kiri; Ajim, Nuar, Wanie, Anis, Rizz, Pojie, Aizoul, Remy (tiada dalam gambar)

Hah, sebagaimana yg korang sumer dah tau (atau buat² xtau), ahad lepas, 14hb Disember 2008, adalah perjumpaan diva², ratu², artis² dan selebriti² maya mencemar duli ke KLCC. Sumer dari geng Sayap yang terdiri daripada Pojie sendiri, Ajim, Nuar, Wanie, Anis, Rizz dan Aizoul. Ada gak dari bukan geng cam adik (Mya) n sepupu (Kak Mas) Anis, Mama Wanie bserta abg² bodyguard cik diva kita itu (Abg EQ, Abg Acap, Abg Azizi). Kami menghabiskan masa dan lunch bersama² di Pizza Hut. Best sgt! Thanks to all especially Wanie, dari jauh trn mencemar duli tuh. Remy sorg jer xdtg, nanti dia. Ngade² sgt!

So Pojie mls la ngan ulas byk² since geng² lain sumer dh update, leh la korang sumer layan blog² geng Sayap yg lain yg udah pun buat ulasan pasal aktiviti smlm terlebih dahulu…

http://dukelucedellamore.blogspot.com/
http://anuarkamaruddin.blogspot.com/
http://rizzirhamy.blogspot.com/

21 Respons to “Sayap@KLCC”

  1. Duke Luce Dell'amore Disember 15, 2008 pada 12:06 pm #

    pemaleh!!!bleh plak suruh peminat uol baca kt page kitowg??mcm2..kang jejari tu gemok lak sbb xbersenam..wakakakka..

  2. Duke Luce Dell'amore Disember 15, 2008 pada 12:06 pm #

    punya byk pic jim email,itu je yg die tayang??ergghhh!!

  3. ||| PöJìé PööH ||| Disember 15, 2008 pada 12:15 pm #

    dulik!!mls nk ulasan byk²..nk promote blog korg gak!xmo ker..pree nih tau xpayah bayor!

  4. faNdEy's ChARmIng Disember 15, 2008 pada 12:50 pm #

    haiii pojie..best nyer korang kan..fandey kalu bleh nak join sebab rizz ajak tapimy parents datang tau..so take care k..

  5. you are now in my zone Disember 15, 2008 pada 1:11 pm #

    precious time of sayapians 🙂

  6. rizz Disember 15, 2008 pada 1:45 pm #

    hehe gtew kannn:p diva sgt taw pomott blog rizz muahaha

  7. perjuanganku Disember 15, 2008 pada 2:48 pm #

    like see u guys. boleh berkenalan. minat dengan lelaki lembut .

  8. love hurd Disember 15, 2008 pada 3:13 pm #

    nice face. like ur

  9. Preppy Guy Disember 16, 2008 pada 12:38 am #

    huhuhu…best nyer outing u guys…jeles sesangat…si remy tue maybe jalan kuat sangat kot ngan kwn dier tu…huhuhu…tu yg x dpt jalan..hihihi…so,i bet u must have fabulus time rite?XoxoAL

  10. Eizan Emirza Disember 16, 2008 pada 2:40 am #

    edy nk mnx maaf dtg lwtsgt tyme outing ngan u guys. coz d lthn yg x dpt dielakkan. so sorry ea.

  11. ||| PöJìé PööH ||| Disember 16, 2008 pada 2:44 am #

    Fandey;Eh², baru join blog ker?Yeker..?Xpelah len x join lg ok!Nuar;Great!Besh²!Rizz;Sajer guna pkataan pomot, pdhal malas nk menaip!Huhuhuh…Perjuanganku;I don’t know who u r..Nak bkenalan xde masalah…Love hurd;I like myself…Huhuhu…Preppy;Itulah Remy nnti dia..Jumpa nnti mau denda!Tu la best sgt!Klo Preppy trn KL nnti meh la join yer…

  12. ||| PöJìé PööH ||| Disember 16, 2008 pada 2:45 am #

    Xpelah Edy..len x pun ada lg ok!

  13. miss galaxy Disember 16, 2008 pada 6:34 am #

    happy moment..suke sgt2 time niex sbr nk tgu 28hb nie plak…

  14. aiZouL diSiSi... Disember 16, 2008 pada 7:30 am #

    mls katernya..huhuhu

  15. ||| PöJìé PööH ||| Disember 16, 2008 pada 9:57 am #

    Anis;Ala 28hb nih sure Anis bz jd usher kan!Zoul;Dulik!

  16. SyahNaz BoH Disember 16, 2008 pada 1:15 pm #

    sdey… makan piza.. xdpt walaupon naz bkan mmber lain kali ajak2 ayam la.. hahahahaha….

  17. SyahNaz BoH Disember 16, 2008 pada 1:16 pm #

    sdey… makan piza.. xdpt walaupon naz bkan mmber lain kali ajak2 ayam la.. hahahahaha….

  18. Preppy Guy Disember 17, 2008 pada 2:24 am #

    sure of coz kalau turun Kl boleh hang out sama saman…hihihi..kenalkan al dgn member u yang lain…xoxoAL

  19. [yAN!e][pUTraJAya] Disember 17, 2008 pada 4:14 am #

    comel nyer semua geng2 SAYAPlepas ni yanie nak wat geng TERBANG..leh gabung…SAYAP TERBANGhahahahapesanan penaja – jangan mamai di waktu pagi time gosok GGkekkekek

  20. ReMy Disember 17, 2008 pada 12:26 pm #

    pojie jgn denda berat-berat k…denda remy suh mkn ais krim jer k, huhuhu…preppy guy yg cute, remy bkn sengaja la. remy ada hal yg berkaitan dgn keluarga.

  21. cik wanie Disember 18, 2008 pada 11:46 pm #

    pojie…best sgt2 bila dpt jumpa kalian,wpun tuk seketika,tapi tetap meriah kan…will alwaz miss n luv u all,geng sayap…muah muah muah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: