Tagged lagik?!!

29 Dec
Oklah layan stakat sbulan skali melayan tag member² xsalahkan.. Ni Incik Supermodel in making kita, Rizz, gedik sgt soh Pojie jawab tag dia nih. So layan…


1) Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si perempuan (kalau anda lelaki dan vice versa la sendiri) asyik pandang2 anda.

  • Hahaha… Selalu sgt lebih² lagi kat Pantai Dalam tuh. Maybe dia tgok Pojie nih ari² gi keje cam nak wat pesen sow kat KTM Pantai Dalam tuh. Harus la mata depa tertancap kan! Hahahah!!!

2) Pernah tak orang ingat anda bukan anda yang sepatutnya. (Cth: eh, ko ni dah kahwin kan? Eh, ko ni kerja spital kan? Eh, ko ni belajar lagi kan? Eh, ko ni adik hans Isaac kan? Eh, ko ni yang aku jumpa kat Lombok kan?)

  • Pernah jer… Paling xleh lupa ble anak² murid masa ngajor jadi cikgu sekolah rendah dulu, dia ckp Pojie nih ahli kumpulan UNIC. Dah la ajor diorang nasyid lagu² UNIC tuh. Tp lupa nama mamat tuh. Bazli kot! Yg pasti Pojie lagi cute n fairer dari dia ok!

3) Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.

  • Selalu tuh. Tp klo co-pilot tuh yg penyebab kesesatan itu, siap la kne sound kaw² ngan Pojie. Paling hampeh ble co-pilot tuh biut (tido) masa Pojie drive. Mmg nak kene!


4) Apa cita2 yang orang tak nak buat tapi anda je beria2 nak jadi.

  • Penerjun bungee kot? Kat mana ada ah?

5) Kalau ada, ceritakan satu dari kisah2 sedih dalam hidup anda. (tak payah cari yang ‘paling sedih’ sbb aku tahu, korang bukan ingat sangat pun)

  • Byk la… Tp yg major kepada citer sedih tuh ble problem xleh solve, xde tmpat nk ngadu, nangis sorg² dlm bilik…

6) Kalau anda seorang yang pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.

  • Apa ek? Xleh la, terlalu privasi coz ni family matter dan melibatkan org yg dh meninggal dunia pun. Sori dik…

7) Apa perkara yang anda suka buat sejak dua menjak ni? Dulu2 pulak, apa hobi2 anda?

  • Semenjak dua menjak nih ske wat fotoshot sndiri kat dlm blk, wat puisi n edit sumer n post kat blog, macam entry DIDERA RINDU tuh. Xtau naper sbb rindu giler kat Kasih kot… Dulu²? Erm, donlod lagu, dgr lagu n layan feeling sorg².. Hiks =p

8) Apa pesanan penjaga anda yang paling diingat dan selalu membuatkan anda beringat²?

  • Macam biasa la solat jgn tinggal (tp tetap kantoi), jimat² (always boros), jgn wat bende xsenonoh (dah tbuat). Kesimpulannyer Pojie nih bukan anak yg dgr kata ok. Jaat kan!

9) Dah itu je. anda dah makan?

  • Xmakan malam skrg, diet dh dkt 2bln. Tp ble timbang tgok jarum penimbang hetu² jugak. Rosak kot! Huhuhu (ayat membelai jiwa sndirik).

10) Tag ni aku nk kenakan kat..(jejeng..)

  • xmo la kiter budak baik… Xmo tag saper² dah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: