Shrinkage?!! Oh no!!!

23 Jan

Hah, korang nampak x apa bende natang kat atas tuh..? Itulah notes briefing kat opis pagi tadi. Bese la time² recession nih sumer company nak cut cost, n company Pojie pun xterkecuali apabila client ktorg di Kota Singa tuh dah menyuarakan hasrat mereka. I’m damn freak out ok!!! Jelas depan mata dah 2 3 org kwn² baik Pojie kene diberhentikan atas masalah ini (bukan company Pojie). Takut woo kne archieve target macam kat atas tuh. Nampak cam senang kan, tp ble korang on floor melayan mgt n custimak yg byk cekadak nih mmg xterlayan, nih mau layan mende alah bodoh nih plak. Adoi risau btol aku.

Walaupun Pojie bukan la antara staf yg tercorot, tp Pojie juga bukan staf yg terbaik. Jadi peluang utk jadi penanam anggur terchantek pasnih adalah 30-70. Walaupun seniorita kat opis nih xmenjanjikan apa² sebenarnya. Nak naik pangkat payah, mau kene buang lagi ada. So I’ve 2 option now;
1) keje bermatian-matian kat opis nih, or
2) blah sblm kne halau.

Oh no!!!

8 Respons to “Shrinkage?!! Oh no!!!”

  1. [yAN!e][pUTraJAya] Januari 23, 2009 pada 12:03 pm #

    keje rajin2 k…
    babap kang kalau malas2 keje…

    geggegege

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

  2. rizz Januari 23, 2009 pada 1:12 pm #

    waa saba erk pojie,,ssh cri keje skang hhaha

  3. rizz Januari 23, 2009 pada 1:13 pm #

    takut gak kna buang keje..:(

  4. Remy.com Januari 23, 2009 pada 1:59 pm #

    wah, menyeramkan…
    patutlah pojie tgk pic remy yg comei sengal tu…

    sabar jer k,
    jgn out sebelum dioutkan…
    ssh nk cari kejer skunk ni…

    mudah-mudahan ok…

  5. myZone | When Anuar opens to public Januari 23, 2009 pada 2:47 pm #

    tatotnyer pojie…hukhukhuk ;(

    nuar doa yg baek2 berlaku kt pojie…

    ekonomi mmg merosot…just imagine opis klik nuar nak pinjam loan kat bank tuk bli motor walaupun stated basic salary RM2K tp tetap tak lulus…nmpk sgt ekonomi tak stabil tp kerajaan senyap2 takmo public risau…huhu

  6. Duke Luce Dell'amore Januari 23, 2009 pada 5:01 pm #

    gudluck nek!

  7. adie_kun Januari 23, 2009 pada 5:11 pm #

    baru perasan.. rupanya dah ke singapore dahhhhhhhhh….

    ngatkan kat jb..

    huhu~

    (^_^)V

  8. ||| PöJìé PööH ||| Januari 28, 2009 pada 4:19 am #

    Yanie;
    Baiklah Cik Yanie..
    Menurut perintah!

    Rizz;
    Tau xpe..
    Ngeri woo..
    Dh la byk tanggungan..

    Remy;
    Tulah Remy..
    Risau dowh!

    Nuar;
    Thanks a lot..
    Risau sgt skrg tau!

    Jim;
    Thanks!

    Adie;
    Masa ble plak Pojie kat Singapore..?
    Jb pun idak..
    Still kat KL la..
    Cuma company Pojie serve for Singaporean jer..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: