Cuti² Berendam Bersama Famili!!!

28 Jan

Yes, berendam jgn xberendam. Bior kecut kaki tangan tuh! Hiks =p

Ahaks..

Lawak jer title entry kali ni kan.. Sebab apa..? Sbb Pojie blk² cuti raya cina (menumpang ngan Zol) smpai² Muo (Muar) dlm kul 2pm mcm tuh. Ingat nak rest² n tido la sat, rupa²nya famili Pojie dah planning nak gi air panas kat Tangkak (actually bukan tempat air panas pun tempat tuh, tp Air Terjun Gunung Ledang yg airnya sejuk giler. Xdpt dipastikan dari mana dapat nama Air Panas). Hah, Pojie yg mmg fanatik ngan air nih (sbb tuh amik Biologi Marin dulu) terus join! Hehehe!





Si baju oren tuh la adik last Pojie. Nama dia Wanie tp bukan Siti Norsalwani ok, tp Nurfazwani. Hehehe…
So 2 hari berturut² kami sekeluarga ngan ditemani sepupu² Pojie ngan laki n anak² masing² pergi berendam smpai kecut² kaki tangan. Klo masa 1st day tuh kat Air Panas Gunung Ledang, hari ke-2 plak kat A’Famosa Water World. Lama giler xpegi siot! Last pun time mak ngandungkan Wanie (adik pojie yg last tuh). Time² tuh arwah Farid, adik Pojie tuh masih ada. Bayangkan dah 9 tahun. Lama giler ok! Xbyk perubahan so far, yg pasti tiket dia mahal giler compare ngan 9 tahun lepas. My fav game? mesti la High Speed Sliding! Syok giler ok slide kat atas gelungsur air yg setinggi bangunan 6 tingkat dan kecerunan hampir 90° ok.. Ada berani??! Xkisah la apa pun! Yang pasti, best cuci mata! Rugi xde kawan² skepala! Hehehe!


Maaf la yer xdapat nak tayang pic masuk air coz tersangat la seksi dan membuka aurat. Kne shirtless ok, mencik! Dah la xbawak swimming suit!


Inilah mak kita, Puan Ramlah bersama ngan anak buah dia dan Wanie




Tantek kan pemandangan, tantek lagi insan² utk dicuci mata. Molek². Hehehe…


Adik Pojie lagi, Faizul & Syafiq

9 Respons to “Cuti² Berendam Bersama Famili!!!”

  1. Remy.com Januari 28, 2009 pada 1:17 pm #

    pojie, kenalkanlah bju biru tu dengan remy…hehe…

  2. myZone | When Anuar opens to public Januari 28, 2009 pada 1:40 pm #

    hepi tgk kuarga pojie…best sgt!! tp air…x suker basah…ngee

  3. Duke Luce Dell'amore Januari 28, 2009 pada 4:39 pm #

    beshnye!sgt jeles ok!

  4. ||| PöJìé PööH ||| Januari 29, 2009 pada 4:56 am #

    Remy;Nak ker dpt kakak ipar yg garang n kekwat?Siler la..Hehehe..Nuar;Xske basah kunun..Basah² sepayung berdua xplak yer..Hehehe..Ajim;Hahaha.. Apa la yg nak dijeleskan..?Jeles xdpt cuci mata sesama ek?Nnti kita gi cuci mata sesama ek..Jgn ajak org tua tuhHehehe..

  5. [yAN!e][pUTraJAya] Januari 29, 2009 pada 10:01 am #

    wah…best nyer..mandi manda…..(^_^)♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  6. miss galaxy Januari 30, 2009 pada 12:06 pm #

    uwaaawaaa :(patot x smpt jmp kite upanya dia mandi manda ek. sampai kecut badan 2..pas nie blk melaka gerenti anis terjah A Famosa & air terjun gunung ledang aka SAGEL..org melaka pggl sagel..yg pasti x nak bawak pojie…hehep/s: majok main2 jer tau..kiki

  7. ||| PöJìé PööH ||| Januari 30, 2009 pada 12:28 pm #

    Yanie;Hehehe..Anis;Xnak bawak xpe..Nanti kami dtg sendirik!uwekk!!

  8. rizz Januari 31, 2009 pada 2:34 pm #

    bole than gak afmosa water world nih pojie hehe cntekk:)

  9. ||| PöJìé PööH ||| Februari 2, 2009 pada 7:37 am #

    Rizz;Mmg tantek pun!Lebih² lg org²nyer..Hehehe!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: