Tribute to Wanie feat. Sayap

31 Jan

Assalamualaikum,

Actually nih dah berkurun dah Wanie post kat blog dia (dan in yg tbaru). Baru skrg la Pojie bksempatan nak response. Terharu sgt tau ble ingat kat Wanie n geng² Sayap yang lain. Tiba² trasa rindu sgt². Cam nak nyanyi jer lagu Dafi tuh ngan sore soprano Syafinaz Selamat. Hehehe. Ble la dapat bertemu kan. Kasih pun teringin nak join. Yelah, dia dh la jauh, ble dtg sini budak² Sayap plak yg jauh, sedu hati dia tau! Per² pun rindu kat korang sumer. Ble dgr lagu Teman Terulung by Anuar Zain, ingat kat korang. Siap ada wat ringtone lagi ok!

Btw, I’m looking forward to gathering together again. Xpenah la kita gathering sama² ckp korum amik gambor. Xpenah kan. Ada jer yg xdpt join la, lmbatlah. Tu la yg Pojie tgh planning nak wat fotoshot utk geng² Sayap. Xmo la Rizz sorang jer nak feeling model kan, org lain pun nak ga feeling² model.



Pojie nih model gak ok, plusize model in making (ala² Whitney ANTM) sama cam Wanie, cuma dia dah taraf diva. Meletop pom³ dah dia… Anis pun muslimah punya model tau! Ada berani? Cuma blom yakin nak jadi model pakaian mandi muslimah jer… Hehehe..


Ajim? Klo Chef Wan tuh chef + pelakon, dia plak chef + penyanyi, artis gak tuh! Sebab tuh la dia dapat org tua, padah anak dara melalak kat dapur kan! Hajarnyer!! Xper² org tua kaya, kaya senyuman jer!! Nuar plak xpayah ckp, dia lagi hebat, duta segala duta. Duta Mediaprima la dia, duta ASTRO la dia, duta RTM la dia, nasib baik dia bkn kaki clubbing, if not mesti dia dah jadik duta LQ. Heheheh..


Remy? Uiks, dia la paling hebat ok. Artis merangkap duta kecantikan seMalaya. Tanya jer pusat kecantikan mana yg dia xpnh jejakkan kai, sumer penah. Sampaikan anak² ikan pun sujud cium kaki dia, erk, I mean Dr Fish Spa. Jgn pk bukan² tau! Hehehe.. Aizoul, uiii dia nih setaraf ngan Alex Yong atas sket. Sbb apa? Klo Alex Yong pemandu F1 + model, dia plak tokey Litar Sepang + model Kiki Lala ok. Kira meletop la masing² nih. Hiks =p


Melalut sudah aku nih! Btw, I want to say, I LOVE YOU, I MISS YOU!!! To all my readers, pls keep supporting me. Love you all!!!

11 Respons to “Tribute to Wanie feat. Sayap”

  1. cik wanie Januari 31, 2009 pada 12:39 am #

    pojie….u make me cry,wanie rindoo semua kenangan bersama,wpun masih baru,tapi hubungan kita dah seperti sebuah keluarga yang amat bahagia,wpun jauh tapi hubungan kita tetap erat kan….diharapkan tiada perkara yg buruk berlaku dlm hubungan kita,dan tiada yg cuba merosakkan hubungan kekeluargaan yg kita bina bersama,cinta dan sayang antara kita biarlah kekal buat selamanya…btw,wanie blum taraf DIVA lagilah yang oiii,adoilah,(nanti ada plak yg CARUTZzzzz wanie)i’m just a simple person,mcm yg pojie dan yg lain2 kenal wanie kan,i’m a happy go lucky person,blh gelak2 bersama kannnnn….adoilah,kadang2 i’m lonely,tapi bila dah ada keluarga sayap nie,i’m feel so happy,luv n alwaz luv u n all sayapian’s……..4 EVER till i die…..muah muah muah muah…(1st time kasi komen yg panjang mcm berkhutbah plak kannnnn)

  2. myZone | When Anuar opens to public Januari 31, 2009 pada 2:40 am #

    dlm pepuji tetap nak menyagat lite2 msg2 si pojie nih…hihihihi…trademark pojie tuh…kikikiki :psgt selesa berada dalam sayapians sbb masing2 jadi diri sendiri dan nampak telus persahabatan tu… 🙂

  3. ||| PöJìé PööH ||| Januari 31, 2009 pada 2:48 am #

    Wanie;Cess jgn nangis²..Kang airmata mashuk idung bertambah air cendol tuh kang!Hahaha!!Yelah Cik Wanie..Sm la kiter..Sayang kamu sumer..Mmg bkhutbah dah Wanie nih di pagi Sabtu..Ngee..Nuar;Ala Nuar, sagat² manja pengubat rindu jer tuh..Gittew!Jgn sentap eh..?Gigit pp Kak Ani tuh kang!

  4. miss galaxy Januari 31, 2009 pada 10:27 am #

    pojie nak tau…..tiap kali anis tgk pic kite semua anis mesti menangis..ridu sgt smpi x tertanggung dek badan.kalo nak suh anis jadi model muslimah bolehtp nak suh jd muslimah pakaian mandi bolehhhhhhhh BLAH…sekian time kasih…hehehemiss u so much dear..muahh

  5. AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... Januari 31, 2009 pada 1:02 pm #

    harapan zoul smoga ia akan kekal sebagai persahabatan hingga akhir hayat…zoul impikan satu hari nanti bila kita gathering , time tu masing2 dah ada family..dgn anak2 yg ramai…wahhhh..verangan nya

  6. rizz Januari 31, 2009 pada 1:42 pm #

    haha yg pting rizz dulu tuh dicarasss oleh pojie ni hahakkk…:p

  7. Remy.com Januari 31, 2009 pada 3:41 pm #

    wah pojie,sampai anak ikan Dr FishSpa bersujud katanya…remy mkn terus ikan tu at ikan bilis…nyummmy….x sabar ar pojie nk wat sesi photoshhot beramai ramai tu, nak gak remy pamerkan aksi2 remy sbg model yg da lama tersembunyi ni…mmg rindu sesangat kat SAYAPIANS semuanya terutrama yg nun jauh disana sbb time wanie trun la remy x der…len kli kiter berkumpul reramai k…ibarat kata zoul, time gath tu da ada anak…remy nk amik anak angkat mcm angelina jolie ar, warna pelangi…

  8. [yAN!e][pUTraJAya] Februari 1, 2009 pada 10:57 am #

    frenship 4 eva…(^_^)♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  9. ||| PöJìé PööH ||| Februari 2, 2009 pada 7:34 am #

    Anis;Alalala..Cian dia smpai nangis²..Blom rindu kat buahati lg tuh xtau Miss you too!!!Aizoul;Wah katanyer..Uols dulu la yer since uols paling kertuh..Hehehe..Rizz;Ala caras² manja jer..Heheeh..Remy;Wah mmg ganas Remy nih terus makan anak ikan yer..Hehehe..Hahaha.. Lawak la Remy nak pamerkan aksi² model yg tpendam ek.. Huhuhu, feeling tau!Wah, nak cam Angelina Jolie la yer..?Boleh jor!!Larat ker..?Yanie;Yup, tau xpe..

  10. Kak Tipah Becok Februari 3, 2009 pada 5:28 am #

    Wah, baguih sunggoh no budak2 nih…Semoga persahabatan yg dijalinkan atas nama Allah berkekalan hendaknyer…InsyaAllah…

  11. Duke Luce Dell'amore Februari 4, 2009 pada 9:00 am #

    motip nek delete komen jim??jahat!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: