Dunkin’ Donuts for FREE!!!

3 Feb
Yummy!!!

Macam best kan entry kali nih! Ubat penawar duka dan lara for me is MAKAN!!! Makan donut?!! That will be great! Actually for the past few weeks, Zull Zaini dah start keje kat Dunkin Donut Cafe, KLSentral (so klo lalu KLSentral tuh singgah² la jumpa dia yer). Maka selalulah Pojie akan dihadapkan ngan donut² yg xabes. A lot ok!

Dia cam Pojie gak xsuker membazir lebih² lg bab makanan sbb klo pk anak² Palestine ntah apa la diorang makan, kita plak nak membazir makanan kan. Xbaik tau, nanti Allah tarik blk rezeki kita kang. Takut uols.. Sbb tuh every night klo dia kne wat closing dia akan bw blk ke rumah donut² yg xbaes dijual. Xmasuk lagi sandwich yg sedap². Mmg xlarat nak perabis. Badan Pojie nih pun dan macam donut dah nih tau! So baik perabis kan dalam masa 3 hari sbb dia tahan 3 hari jer tau!



So bagi nak mengelakkan pembaziran dan Pojie sorang bulat cam donut, Pojie share la ngan kwn² umah n opis nih. Mau sket..? Meh sini. Free jer..

P/S: Terasa tenang di dalam jiwa bila mendapat sambutan hangat dari kengkawan dan yg penting sumer HABIS! Yess!!! Alhamdulillah…

11 Respons to “Dunkin’ Donuts for FREE!!!”

  1. myZone | When Anuar opens to public Februari 3, 2009 pada 2:14 am #

    yang penting donut bersalutkan Zara ok! saper mampu??? keke 😉

  2. ||| PöJìé PööH ||| Selamanya Menyayangimu... Februari 3, 2009 pada 3:36 am #

    Nuar;Bluek ;p

  3. rizz Februari 3, 2009 pada 4:18 am #

    tu ah yag pting beg zara! hahakk

  4. ||| PöJìé PööH ||| Selamanya Menyayangimu... Februari 3, 2009 pada 5:27 am #

    Rizz;La masing² focus kat paper bag Zara bkn pasal donut pree tuh!Hampeh btol la..Tuh jer paper bag yg paling murah yg i ada..**matiler kene sagat pasnih!

  5. Duke Luce Dell'amore Februari 3, 2009 pada 6:20 am #

    wah!NEK BULONG dah kuar statement of the year!!NEK!!!!nk donut free jgk!!!post kt dungun pliss!!

  6. ||| PöJìé PööH ||| Februari 3, 2009 pada 10:15 am #

    Jim;Cando!!Tapi takut smpai² busuk nnti tau!

  7. Remy.com Februari 3, 2009 pada 2:37 pm #

    i like donut…donut like me…nyummmyyyy…gggrrrr, arrrrmmmm, nyummmmmyyy…sedapnyer…pojie, remy da ngekngok sbb klaparan tgk donut tu…esok lusa klau ada pos kan la kat remy k…

  8. adie_kun Februari 3, 2009 pada 2:56 pm #

    wahhhhhhh…bestnya.. kalo camtu tiap ari pun leh makan donut..a’ah. ingat2.. jgn membazir.. tak elok.. amalan syaitan tu.. hehehe(^_^)V

  9. Jajaboo Februari 4, 2009 pada 1:44 am #

    wah..wah…syedap nyer donut..elok ler…murah rezeki hendaknyer..amin

  10. Nurul Februari 4, 2009 pada 5:41 am #

    waaa…sedapnya…huhuhu…knapalah dunkin ini tidak wujud di terengganu…kempunan aku sokmo….

  11. ||| PöJìé PööH ||| Februari 4, 2009 pada 11:57 pm #

    Remy;Nak pos..?Leh jer..Tp ada postal charge tau!Jgn lupa bank in dulu..Ngee..Adie;Haah, ari² mkn donut kembang la bdn nih!Heheheh..Kak Ija;I hope so..InsyaAllah..Nurul;Yeke..?Bukak la francais kat sana..Dapat mkn donut ari²..Hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: