My Biggest Frustration!!!

6 Feb
Di pagi yang hening dan perasaan yang berbunga² nak gi keje arini. Pastuh pk arini pas keje nak gi singgah Lot 10, MidValley or The Actor Studio utk bli tiket PGL The Musical, tup² masa dgr radio Hot FM pg td, diumumkan pada 7.05 pg bahawa tiket PGL The Musical telah…


Pojie yg tgh driving kat Federal Highway, otw nak gi keje dgn sekuat ati dan perasaan terus terus…


Sedihnyer… Frust sgt²… Nih la last Datin Tiara jadi Gusti Puteri. Dulu 2x terlepas sbb study jauh n stay jauh dari KL n xde kawan. So yg season 3 nih gigih Pojie kumpul duit dari tahun lepas nak bli tiket yg bharga RM300++ tp tup² xdapat jugak! Nyesal bg pinjam duit kat kwn lastly sndiri yg merana sbb dia lambat bayar. Ada kwn baik nak mintak advance dulu pun payah walaupun tgh joli sbb dapat durian runtuh bln lepas. BENCI!!!! ARGHHHH!!!!!!! Don’t ever² sebut pasal PGL depan aku. Masing² tgh suker² nak tgok, tp Pojie plak terus xdapat tgok. Mintak² la ada extra tiket lagi or saper² yg simpati nak jual tiket kat Pojie.

SEDIHNYER!!!!!!!!!! FRUSTNYER!!!!!!!

13 Respons to “My Biggest Frustration!!!”

  1. adie_kun Februari 6, 2009 pada 1:10 am #

    wahhhhh.. siannya..
    takde rezki..
    nak wat camne kan..

    tapi best ke ek pementasan teater nih.. tak penah tgk..

    hehehee

    (^_^)V

  2. Remy.com Februari 6, 2009 pada 2:04 am #

    pojie,

    remy turut bersimpati atas segala yg menimpa pojie ni tp pojie kna kuatkan semangat dan kentalkan tekad, cewwah ayat remy da berputar belit ni…

    x per, x der rezeki kot, pojie blh tgk melalui DVD PGL, samer jer kn?

    hehe,

  3. rizz Februari 6, 2009 pada 2:04 am #

    wahh siannay kat pojie..saba rerk pojie.rizz pon x dpt p..xpe la kte p disney on ice jela kat stadium putra.tket ngh sold tuh..bln 3 ni:)

  4. i'm shin... i'm inesen Februari 6, 2009 pada 2:30 am #

    adakah kekecewaan dan tangisan ini sama kesnya ngan tangisan anak anak kecil di gaza?? tangisan kehilangan ahli keluarga akibat peperangan di gaza??

    ops~

  5. myZone | When Anuar opens to public Februari 6, 2009 pada 2:33 am #

    bawak bersabar byk2 ok pojie kuh…

  6. ||| PöJìé PööH ||| Februari 6, 2009 pada 2:53 am #

    Adie;
    Sedap la Adie oi..
    Best tau!
    Dia punyer syok xsm cam kita tgok wayang sbb nih live..
    Try skali mesti gian..
    Trust me..
    Arghh!!

    Remy;
    Ala Remy itu DVD xlive..
    Cuba klo KC wat konsert kat Msia n Remy bli DVD jer apa rasa..?

    Rizz;
    Xmo!
    Nak tgok teater made in Malaysia..
    Nak tgok Gusti Puteri dan Hang Tuah secara live..
    Leh jalan sama itu Mickey Mouse!

    Nuar;
    Alah Nuar dah dapat tiket leh la tgok ngan senang ati..
    Leh la cakap..

  7. ||| PöJìé PööH ||| Februari 6, 2009 pada 2:54 am #

    Shin;
    Amboi sagat nampak!

  8. Remy.com Februari 6, 2009 pada 2:58 am #

    owh, camtu erk rasernyer?

    bukan kc tp mc la pojie, huhu…
    klau mc mestilah remy g live…

  9. ||| PöJìé PööH ||| Februari 6, 2009 pada 3:25 am #

    Remy;
    Hah sori typo error..
    MC..
    Hah tau xpe..
    Sedey tau!

  10. DoOrDie Februari 6, 2009 pada 8:53 am #

    tuh la pasal…

    kita nih pon tensi2 juga!!! semangat nak tengok..sekali tu…abis sudaa!

  11. Duke Luce Dell'amore Februari 6, 2009 pada 5:42 pm #

    sabar k nek..
    kawal emosi sebaik yg mungkin…
    nek jim ni strong!jim tau!

  12. Zeela LaLaLa Februari 7, 2009 pada 5:28 am #

    ohoho.
    bersabar ye.
    dh tak dpt pegi duit tu blh masuk ke kutipan GAZA utk Palestin.
    kan kan?
    alhamdulillah..
    hiks;)

  13. Anonymous Februari 13, 2009 pada 3:33 am #

    Nk tengok teater i tak?
    keles

    ZEN

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: