::Hari Berkasih Sayang::

14 Feb
14 Februari setiap tahun adalah Valentine’s Day atau dengan nama yg lebih boleh diterima oleh rakyat Malaysia yg beragama Islam adalah Hari Berkasih Sayang. Actually utk kita berkasih sayang bukan terhad pada hari ini jer tp setiap hari kita leh show off kasih sayang kita buat insan2 yg kita sayang dan tidak hanya pada kekasih, tetapi juga kepada ibubapa, family dan juga sahabat2 kita yg kita sayangi.

So far Pojie mmg xsambut, wish pun xbrp gemar coz for me, setiap hari adalah hari kasih sayang Pojie sbb hidup Pojie dikelilingi oleh ramai insan2 yg tsayang. Mak, abah, adik2, kwn2, Sayap2 dan Kasih. Walaupun xselalu bertentang mata, tp dalam hati nih, tsgt la penuh ngan sayang dan cinta. Klo nak tau kad kat atas tuh Pojie buat guna kreativiti dgn sepenuh kasih sayang buat Kasih sebagai balasan ke atas apa yg dia bg kat Pojie 2 hari lepas…
So sweet kan. Dia buat sendiri katanyer ok. Suker sgt2. Cuma since Pojie nih tgh jobless and xde duit, xde apa yg special nak kasi kat dia selain dpd cinta nan ikhlas setulus dan sepenuh hati. Eh, lain2 jgn la jeles. Pojie xpernah lupa kat kwn2 Pojie especially Sayap. Ini jela yg mampu Pojie ucapkan buat kalian semua…
P/S: Saper nak tgok Teater Bangsawan Puteri Saadong malam nih, jgn lupa temujanji kita. Kita jumpa di sana. Klo nak jumpa n kenal Pojie secara live, di sana la tempatnya. Klo ternmpk mcm Pojie tuh jerit jela nama PoJiePooH. Klo Pojie toleh, btol la tuh. C ya!!!

6 Respons to “::Hari Berkasih Sayang::”

  1. SAIFUL Februari 14, 2009 pada 3:57 pm #

    Sweet gift!
    Happy Valentine Pojie!

  2. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 14, 2009 pada 3:58 pm #

    cukup ker donut tuh pojie? pojie kan makan byk! kikiki :p

  3. rizz Februari 14, 2009 pada 5:10 pm #

    hehehehh kemainn nk jerit bgai hikkkssss.. sudehnye full house..sok la yer kte p tgok teater

  4. Aku Nemo... Februari 15, 2009 pada 4:25 am #

    hehehe… hepi valentines day pojie… semuger sentiasa hangat dikelilingi kasih syg… amin….

  5. ||| PöJìé PööH ||| Februari 16, 2009 pada 12:30 am #

    Happy gak buat sumer..
    Btw Nuar, ckp jer kot..
    Kita xlayan sgt fastfood cam dia..
    Ngee..

  6. Nurul Februari 23, 2009 pada 7:11 am #

    bestnya…
    nk gak donut tu….
    huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: