Geng Sayap: Come and Join Us!!!

16 Feb

Atas permintaan ramai, kini kami geng sayap yang dibarisi oleh perintis2 yg happening seperti Wanie, Anis, Nuar, Jim, Rizz, Remy, Aizoul dan Pojie sendiri membuka peluang kepada kwn2 di luar sana utk bersatu bersama2 kami menjadi bloggers yg happening. Syarat2..? Anda mestilah seorang yg ceria dan happening. Senyap sgt payah nak sembang nnti. Dan lagi bagus klo anda masing2 ada blog sendiri, jadi leh la kita bertukar2 pendapat dan pandangan. InsyaAllah kami akan mengadakan lebih byk aktiviti dan program yg pastinya akan membuatkan anda sumer rasa happy coz kami adalah bloggers yg happening. Hehehe..
Berminat? Bagaimana ingin menyertai..? Caranya mudah, cuma tinggalkan nama dan emel anda di blog Nuar, http://anuarkamaruddin.blogspot.com. Beliau akan invite anda utk mendaftarkan diri di website kami. Sebarang maklumat lanjut leh diajukan kepada kami perintis2 Sayap ini. Thanks to Nuar.

9 Respons to “Geng Sayap: Come and Join Us!!!”

  1. cik wanie Februari 16, 2009 pada 4:24 am #

    kalau cik wanie aka cik diva nak join geng nie blh kah?
    wakakakakakakakakakka
    tetap kannnn

  2. Zeela LaLaLa Februari 16, 2009 pada 5:12 am #

    pojie.
    geng sayap tu amende?
    aku tak paham.
    hihi.

  3. Aku Nemo... Februari 16, 2009 pada 6:00 am #

    huhuhuh…. memasing pakat promote geng sayap… nyampah…. menimbulkan ke’cemburu’an di tahap dewa tol la korunk nieh….

    pasnie nemo pun nk promote gak ler…

    “GENG DENTURE”

    ada bran…????

    hahahaha

  4. rizz Februari 16, 2009 pada 6:29 am #

    yeah promote2 cptin hehe

  5. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 16, 2009 pada 7:07 am #

    tinggalkan email address kat blog pojie pun boleh…lagi senang…sebab nuar tak wat sticky mode kt entry tuh…semua2, kasi kt Pojie k… *statement nak lepaskan diri dari tanggungjawab nih…hehe

  6. Duke Luce Dell'amore Februari 16, 2009 pada 8:11 am #

    hakhakhak..ade2 jew kamu ni sume ni!
    kang ade plak yg menghentam blog2 kite..mesti akan ade yg kuar statement jeles,“HEBAT SGT KE BDK2 SAYAP TU??”
    jwapan yg pasti, nk join..SILAKAN!
    klu tak, P MAIN JEJAUH!XYAH NK MENYEMAK!

  7. Remy.com Februari 16, 2009 pada 4:18 pm #

    syarat-syaratnya mestilah periang mcm remy.com k…

    smile…

  8. Eizan Emirza @ Fuad Ab Rahman Februari 18, 2009 pada 8:18 am #

    meletupnyew logo sayapian.

    TAHNIAH….

  9. wénkt Februari 23, 2009 pada 11:53 am #

    nak join

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: