Naik hangen!!!

24 Feb
Ko tengok tuh, pagi² lagi akak dah mencarut beruk sbb hangen kat sekor beruk yg xreti consider to others. Xreti bertimbang rasa dan kurang hajar sgt! Pagi² dan excited dah nk gi keje bw bini I nama Vienna tuh. Siap la isi minyak full tank mlm semalam ngan harapan xla gelabah klo stuck dlm jam n xjmpa stesen minyak nnti. Turun² umah tgok bini sudah kene block. Some more worst, dia tarik handbrake, xde letak no tepon plak tuh. HANJENG!!! Pagi² lg sudah mendidih darah nih. Menjerit cam org giler kakak jap td. Hon smpai nak tercabut stereng. Cepaipep btol la saper punyer angkara nih. 2 hari bturut² kne mcm nih. Semalam kancil, arini kenari. Xleh jadik nih, kalah Vienna Gorilla aku. Esok kene klo kene lagi aku xnk tulis nota “cinta” kat wiper dia, aku baling cermin dia ngan batu baru padan muka, hajarnyer!!! Klo kene ngan kwn² Pojie mmg dah kene calar dah kete tuh. Calar² haper barang kan…
Pesanan khidmat masyarakat:
Hormatilah jiran tetangga anda… Jgn block keter org lain. Klo xde parking nak block jugak, turunkan handbrake xpun letak no tepon ok…

6 Respons to “Naik hangen!!!”

  1. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 24, 2009 pada 3:07 am #

    nak gelak ker nak simpati??setelah berfikir pendek…mau gelak guling2 lahkikikikikesian Vienna…secantik2 makhluk Vienna tu disamerkan ngan Gorilla katenyer…haiyo! hakhakhak

  2. hezesuze Februari 24, 2009 pada 3:18 am #

    betol betol betol…pada sape2 yg block kete org, sila letak contact no kat dashbord tu okey…senang tn punya kete yg kene block call suruh alih kete…eeee myusahkan pojie kan…kan…sabo sabo pojie…len kali bunyikan hon byk kali….lantak p org nak kata ape…hehehe

  3. rizz Februari 24, 2009 pada 3:25 am #

    ssh gak double parking ni hehee

  4. Remy.com Februari 24, 2009 pada 4:07 am #

    susah gak kn klau parking mcm tu, menyusahkan org len…

  5. JaJa Februari 24, 2009 pada 4:44 am #

    alahaii…sian dik pojie yek..ending caner dik?owner pe jadik?x maki ker barang sedas dua..tu org2 bongoks jerk..nyusahkan org.huh…sengal! emo plak akak eh..ehehhe..sowi

  6. ||| PöJìé PööH ||| Februari 24, 2009 pada 6:48 am #

    nuar;Hampeh la kamoo..Suze;Xkoser la kak nak hon lama² kete tuh..Tuan kete ntah² tdo mampos..Mbuang masa jer..Rizz;Kann..Remy;Kann..Tau saper tuan dia siap la!Kak Ija;Ending? Menapak la kuor jln besor tahan teksi..Nak naik bas dh tlepas kan..Lari sket bajet..Adoi..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: