Selamanya Menyayangimu…

24 Feb
Ingat x tagline saper yg mcm tuh..? Mestilah tagline PoJiePooH. Eh, saper PoJiePooH tuh..? Xkenal eh? Tampor kang (bak kata org Muor). Mana ada lg insan comel (ker??) nama PoJiePooH di alam maya nih..? Pojie sorang jer. The one n only tau! Xcaya gi la cari kat MySpace ker, Friendster ker, Yahoo ker, Google ker, xada selain Pojie yg sorang nih la, buahati ramai (feeling sgt kekdahnyer kan!!). So whatever happen to you guys, especially Sayap² idup Pojie, biar apapun tjadi, sesentap rasa setinggi mana pun, selamanya Pojie akan menyayangimu.
For Sayapian babies, welcome to our lovely family and to love me you must know me. Not only me but other Sayapian too. Usahla terasa hati. Sentap² manja jer. It was misunderstood sket jer. To Exclusive Sayapian, pls stay calm and cool. Chill out guys, it was just a small matter only. I still love you. Klo dulu lagi byk rintangan dan halangan yg tpaksa kita tempuhi bsama², pelbagai isu still manage to maintain. I‘m proud of you guys, making me strong and raise me up (nih yg nk melalak lagu Josh Groban nih!). Buat yg gatal² tarik diri tuh siap eh, 1hb Mac nnti Pojie jumpa Pojie nak tarik bijkelen dia pjg² then lepaskan. Gatai sgt heh! Jaga kao (ala² Kak Mah Gali dah nih, siap singsing lengan baju sudah!).

Oklah, malas nak cakap byk², just ingat kata² Pojie nih; “Biar apa pun yang berlaku, selamanya aku menyayangi dirimu…”. Sebagai hiburan di pagi hari ini, layankanlah lagu tema Sayap dan hayatilah bait² lirik dan maksud yg tersirat di dalam lagu tersebut… I love you!!!

6 Respons to “Selamanya Menyayangimu…”

  1. zeela lalala Februari 24, 2009 pada 2:24 am #

    pojie, kau feeling lah betul pagi2 ni! hihi.

  2. rizz Februari 24, 2009 pada 2:53 am #

    kemain nk singsing tgn lg!! hehehehehehehhh

  3. hezesuze Februari 24, 2009 pada 2:57 am #

    mak aiiii….feeelinggg la plak pagi2 nie…anw..luv u tooo..muahhhhhhhh!!!

    alwayz menyayangimu….hehehe

  4. ||| PöJìé PööH ||| Februari 24, 2009 pada 6:50 am #

    Ziela;
    Sajer nak feeling² xbley ker..?
    Ngee..

    Rizz;
    Hehehe..

    Suze;
    Wah, syg kamoo jugak Kak Suze..

  5. Duke Luce Dell'amore Februari 24, 2009 pada 10:50 am #

    owgtua tu dah majuk sungguh2..
    jim xnk kata pape kat die..
    xpasal nnt die bebel2 kat jim plak…
    owgtua tu sgt suke membebel tau!jim leh dgr smpi tertito..kikikiki…

  6. AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... Februari 26, 2009 pada 1:08 pm #

    sbr je

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: