Naik hangen!!! (Episod ke-2)

25 Feb
Sakeeet jiwa aku, hangen aku… Siap la kau!!!

Ingat x kes Pojie smlm pasal naik hangen nih? Pojie ingat dah settle dah tp ada kesimbungan pastu ok. Ingatkan anto nota “cinta”ku semalam berbalas dgn ucapan “Terima kasih” ataupun “Maaf” ker terselit kat wiperku, tetapi ini yg dia balasnyer uols..

Nih lebih kurang reply yg Pojie dapat (versi hyperbola)…
Amboi sedap² kau jer nak calarkan muka aku yg semulajadi ploless nih yer.. Siap kau!!! Aku jumpa aku ganyang² muka ko kat tayor kete ko tuh, pastu aku suntut mogong ko ngan wiper kete ko, bolehh?!! Xde adab langsung. Xblajo manners btol. Kuang hajor sgt. Kata aku xtau parking la, hanjeng!!! Meh sini aku nk declare perang ngan kau!

Jgn smpi kete Jawatan Kuasa Kampung aku sondol kenari ko eh!

Love,

10 Respons to “Naik hangen!!! (Episod ke-2)”

  1. rizz Februari 25, 2009 pada 5:35 am #

    ehheheheheh siap msuk paper lg class la pojie..btw suntut je org tu kikii

  2. ||| PöJìé PööH ||| Februari 25, 2009 pada 6:31 am #

    Kan!Sudah jmpa press ma mau declare PERANG!!!

  3. [yAN!e][pUTraJAya] Februari 25, 2009 pada 6:44 am #

    sib baik bukan plat kete yanie…huhuhuh…sabor2 pojie..♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  4. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 25, 2009 pada 7:11 am #

    skali pemilik WJM8117 wajahnya malatop, figurenya 2 kali malatop…agak2 jadi ker berperang? skali dia offer maaf dgn candle lite dinner…wajib cair kannn

  5. Aku Nemo... Februari 25, 2009 pada 7:19 am #

    hoh….garang….tatut….tp still maintain chumey…huhuuhuh…weh…xbek goreng nemo…xsedap pun…busan dok wad lah….kene curik2….nk idop loh….k ar…kene chiow…mista misi sudah mari….tgk mlm kang free nemo update n3 lgk….da….

  6. Kak Senduk Februari 25, 2009 pada 7:23 am #

    mak syak dia taste ngan ko pojie…tahniah nok..dia dmire ngan ko tu..mesti dia nyorok n intai dr jauh tu

  7. hezesuze Februari 25, 2009 pada 7:53 am #

    agree wit kak senduk…mayB dia saje je test nengok apa reaksi pojie kan…manalah tau secret admire…wohooooo…harusss mak cair kalo dpt tau ada org admire…hehehecam nuar kate…top2 tn punya kete hensem meletopppp…haaa nak wat camne tuh???? hehehe

  8. ||| PöJìé PööH ||| Februari 25, 2009 pada 7:55 am #

    Hahahaha..Jaat la korg tau..Malu..*blushing*

  9. Anonymous Mac 2, 2009 pada 1:49 pm #

    lolo la poohlolojgn tak lolo

  10. Anonymous Mac 2, 2009 pada 1:50 pm #

    ko pg je bakar kete die poohXEN

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: