Aduh, mataku krem!!!

27 Feb

Just a very short and quick entry. Pojie kan dah kerja kat area Kelana Jaya. Pastu tempat tuh kan ada byk tempat² student bljr, ada kolej even MAS punyer training center pun kat situ kan. Apa relevennyer ngan entri ni? Xde apa², just nk bgtau mata Pojie krem plak masa gi sembahyang Jumaat kat Masjid Kelana Jaya tuh td. Hahaha..

Love,

14 Respons to “Aduh, mataku krem!!!”

  1. A j u E Februari 27, 2009 pada 8:19 am #

    tengok apa smpi krem?ayooo

  2. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Februari 27, 2009 pada 8:20 am #

    apa daaa mata pun leh krem wakakak keji!!! tue arr dok skodeng student2 tue hah kan dah dapat dolat wakakak org g solat jemaat biau suci pandangan mata tue baru ler tak krem wakakka

  3. rizz Februari 27, 2009 pada 8:20 am #

    haha tgok jant**!!! laa ni smpai cram! motippppppp

  4. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 27, 2009 pada 8:39 am #

    CETT!!

  5. oyen Februari 27, 2009 pada 10:03 am #

    ingin sekali mata ku krem bersama…berapa peratus?:)

  6. Aku Nemo... Februari 27, 2009 pada 10:03 am #

    huh….???bahayer…..

  7. [yAN!e][pUTraJAya] Februari 27, 2009 pada 10:37 am #

    KREM…?vah vah vah…cuci mato eh…he he he(^_^)♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  8. ||| PöJìé PööH ||| Februari 27, 2009 pada 10:41 am #

    Hah, itu namanyer CUCI MATA..Hahahaha!!

  9. hezesuze Februari 27, 2009 pada 12:16 pm #

    mak aiii camne bleh KREM tu pojie oiiii!!!ni mesT dok skoeng laki2 macho tu kan…auwwwww!!! gitew…heheheh

  10. Cik AniS GalaxY Februari 28, 2009 pada 12:45 am #

    KREM ker…..!!!lain kali ambik no phone then pas kat anis…wakakakaka

  11. ||| PöJìé PööH ||| Februari 28, 2009 pada 3:19 am #

    hehehe..kemaen memasing!

  12. adie_kun Februari 28, 2009 pada 4:58 pm #

    krem katanya..harus laaaaaaa…….kalo adie terpaksa butakan mata…nak wat ibadat pun tersongsang sana sini..kekekkee(^_^)V

  13. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mac 2, 2009 pada 4:00 am #

    kemain memasing bab mengata ang wakakak

  14. Anonymous Mac 2, 2009 pada 1:52 pm #

    ko jgn sampai petir masuk masjid ye poohtak nk la dgr sorang “mak” ditembak petir di kelana jayaXEN

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: