Aduh, mataku krem!!!

27 Feb

Just a very short and quick entry. Pojie kan dah kerja kat area Kelana Jaya. Pastu tempat tuh kan ada byk tempat² student bljr, ada kolej even MAS punyer training center pun kat situ kan. Apa relevennyer ngan entri ni? Xde apa², just nk bgtau mata Pojie krem plak masa gi sembahyang Jumaat kat Masjid Kelana Jaya tuh td. Hahaha..

Love,

14 Respons to “Aduh, mataku krem!!!”

  1. A j u E Februari 27, 2009 pada 8:19 am #

    tengok apa smpi krem?
    ayooo

  2. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Februari 27, 2009 pada 8:20 am #

    apa daaa mata pun leh krem wakakak keji!!! tue arr dok skodeng student2 tue hah kan dah dapat dolat wakakak org g solat jemaat biau suci pandangan mata tue baru ler tak krem wakakka

  3. rizz Februari 27, 2009 pada 8:20 am #

    haha tgok jant**!!! laa ni smpai cram! motippppppp

  4. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 27, 2009 pada 8:39 am #

    CETT!!

  5. oyen Februari 27, 2009 pada 10:03 am #

    ingin sekali mata ku krem bersama…
    berapa peratus?
    🙂

  6. Aku Nemo... Februari 27, 2009 pada 10:03 am #

    huh….???
    bahayer…..

  7. [yAN!e][pUTraJAya] Februari 27, 2009 pada 10:37 am #

    KREM…?
    vah vah vah…cuci mato eh…
    he he he

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

  8. ||| PöJìé PööH ||| Februari 27, 2009 pada 10:41 am #

    Hah, itu namanyer CUCI MATA..
    Hahahaha!!

  9. hezesuze Februari 27, 2009 pada 12:16 pm #

    mak aiii camne bleh KREM tu pojie oiiii!!!

    ni mesT dok skoeng laki2 macho tu kan…auwwwww!!! gitew…heheheh

  10. Cik AniS GalaxY Februari 28, 2009 pada 12:45 am #

    KREM ker…..!!!
    lain kali ambik no phone then pas kat anis…wakakakaka

  11. ||| PöJìé PööH ||| Februari 28, 2009 pada 3:19 am #

    hehehe..
    kemaen memasing!

  12. adie_kun Februari 28, 2009 pada 4:58 pm #

    krem katanya..

    harus laaaaaaa…….

    kalo adie terpaksa butakan mata…
    nak wat ibadat pun tersongsang sana sini..
    kekekkee

    (^_^)V

  13. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mac 2, 2009 pada 4:00 am #

    kemain memasing bab mengata ang wakakak

  14. Anonymous Mac 2, 2009 pada 1:52 pm #

    ko jgn sampai petir masuk masjid ye pooh
    tak nk la dgr sorang “mak” ditembak petir di kelana jaya

    XEN

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: