Bila Company Lama Cam Si**!!!

28 Feb
Macam gampang!!! Ko dah terminate aku sesuker ati, termination letter yg leh taip xsmpai 10 minit pun amik masa dah 3 minggu, duit gaji aku yg patut dapat dalm masa seminggu smpai dah dekat sebulan. Ko wat apa si**??! Ko goyang jubor ker..? Aku nih dah la tgh xde duit sbb ko! Aku akan datang serang ko Isnin nanti. If not, labour opis aku terjah! Siap la kau!!!

Love,

12 Respons to “Bila Company Lama Cam Si**!!!”

  1. rizz Februari 28, 2009 pada 6:17 pm #

    sabar pojie..sedey rizz denga cte u dearr.. btw klau de pepehal tell me keyh!! will be beside u.lgpun kte ym tetiap ari kn..

  2. Blog Anuar Kamaruddin™ Februari 28, 2009 pada 9:52 pm #

    takyah sabar2, ini hak u then u shud serang jeh..

  3. Cyberwira Mac 1, 2009 pada 5:02 am #

    cepat pergi pejabat buruh. Mengikut pengalaman. Ada sesetengah Company yang bersekongkol dengan pejabat buruh serta beri sogokan pada pegawai terlibat untuk tidak mengambil kes2 tertentu.

    Mengikut prosedur, Selepas je kena terminate, Anda ada masa kurang 24 jam untuk buat aduan. Sekiranya lebih dari satu hari maka kemuingkinan laporan tidak akan dilayan.

    CW sendiri pernah bersikap kejam terhdapa staf2 dengan bersekongkol dengan Pejabat Buruh.

    Try your best Poojie. Insyaalah ianya akan berpihak pada anda.

  4. Zanna_MamaBatrice Mac 1, 2009 pada 7:19 am #

    sabar pojie
    sabar
    tp mmg tak patut opis lama pojie buat macam tu
    dah hak pojie….patutnyer dia kena bg on time lah…

  5. adie_kun Mac 1, 2009 pada 7:28 am #

    sabar pojie..
    tapi kalo sabar pun ada batasnya gak..
    hah.. kalo senin dia ada je alasan2 yg tak munasabah ke sarawak..

    apa lagi amik je tindakan..

    (^_^)V

  6. Duke Luce Dell'amore Mac 1, 2009 pada 12:57 pm #

    NEK!!!
    SERANG!!!!
    jgn lupa antar bom atom skali!!suker2!!

  7. Aku Nemo... Mac 1, 2009 pada 1:16 pm #

    nemo sokong ajim….
    huhuhu…
    tp xmoh bom lah….
    pakai mercun botol….
    kalo bom mati terus….
    xsmpat nk seksa dulu….
    ahaks….

  8. AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... Mac 1, 2009 pada 3:48 pm #

    serang skrg..

  9. hezesuze Mac 2, 2009 pada 3:08 am #

    mane bleh terminate camtuh je…mesT bg pampasan…

    pegi buat aduan kt pej buruh…ada law about this kes…

    sabo ek pojie….akak sntiasa doakan pojie…muahhh

  10. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mac 2, 2009 pada 3:59 am #

    pojie ang p jer serang company tue… kalau ang taku p sorg meh aku polow ang.. aku cukup bengang bab x jaga kebajikan staff nie… keje bagai nak mati (nak mati pun tak cam tu) alih2 hasil cam caker jer

  11. Anonymous Mac 2, 2009 pada 1:53 pm #

    serang pooh
    serang..buat ala2 palestin g2
    ko bawak skali air lada
    senang u ol..banyak mulut
    cili kan burhet die
    u can do dat!

    XEN

  12. Nadzrah Mac 3, 2009 pada 6:42 am #

    terjah jgn x terjah!!!
    hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: