Thanks Edy ;)

6 Mac

Ah, sungguh manis persahabatan itu umpama coklat² seperti yg Edy Ramanov hadiahkan buat Pojie dan kawan² yg lain. So sweet. Tp semanis mana pun phubungan itu, tetap ada pahitnya. Pahit ketika membentuk manisnya persahabatan. Pelbagai dugaan dan rintangan yg akan kita tempuhi. Pahitnya apabila terlalu byk kemanisan itu, ia kelak mengundang penyakit dan kedukaan. So sentiasa la berhati² dalam bersahabat. Apa² pun pandangan org tentang nilai persahabatan Pojie tetap syg anda sumer!!! Yes, anda yg sedang membaca entry² Pojie nih. Anda pembaca, anda jualah sahabat Pojie. Thanks buat sumer especially Sayap!!! Thanks again to Edy.

Btw, nih Pojie ada sket promosi buat anda sumer. Buat sesaper yg gila novel cam Pojie nih, lelebih lagi ngan online novel, pastikan anda sumer melawat website novel Edy Ramanov dgn menekan pic di bawah ini. Diharapkan Edy sentiasa terus bkarya dan menjadi penulis yg hebat kelak.

P/S: Pojie teringin sgt nak menulis novel (cerpen pun jadilah). Byk idea tapi xtau cene nak disalurkan idea² tu melalui tulisan. Pojie harap ada la insan² yg sudi mengambil idea² ini utk diterjemahkan melalui tinta. Hehehe..

Love,

6 Respons to “Thanks Edy ;)”

  1. wAtashiwa Nemo-cHan Mac 6, 2009 pada 2:17 pm #

    huhuhuu…tp xleh lwn coklat nemo khan…?hm…tetiber terpikir something…ape kata….coklat+gg pojie yg chantekakan jadi…..coklat bentuk gg palsu…ha…nk try buat lah…hikhikhik

  2. Blog Anuar Kamaruddin™ Mac 6, 2009 pada 3:40 pm #

    usulkan idea tu pada edy, maner tahu kebabom…try lah beb 🙂

  3. Eazy Izzuddin Mac 6, 2009 pada 4:33 pm #

    fuh….sedapnye coklat..=)=)fwen 4 ever

  4. Eizan Emirza Mac 7, 2009 pada 6:30 am #

    edy kan adew.boleh serlahkan idea pojie if pojie nk.

  5. rizz Mac 9, 2009 pada 2:04 pm #

    heheheh xsaba nk bace karya2 pojie lak kekkeee

  6. ||| PöJìé PööH ||| Mac 12, 2009 pada 12:45 am #

    Nemo;Choy!!!Nuar;Ada dah sket² tp blom kuor lagi da..Eazy;Nak ker??Edy;Orait Edy!Rizz;InsyaAllah bakal menyusul..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: