||| BAD MOOD |||

8 Mar

Ntah la, xtau la. Xde mood sgt skrg nih. Mood pun xberapa baik beberapa hari nih. Bad mood memanjang. Ngan masalah company dulu (dan skrg), masalah peribadi, masalah ngan internet connection (dan blogspot), hp rosak dan macam² lg la. Smpai kan Pojie trasa xde mood sgt nak update blog. Nak baca blog kwn² pun kdg² hangen sbb slow, xleh view and xleh nk comment. Buat Cik Wanie, hope everything fine yer.

Buat kwn², buat masa nih diharapkan jgn call or msj no 012-355**** Pojie tuh yer. Try contact hp Zull ok. Hp Pojie rosak, masih xbkesempatan utk mperbaiki. Anything just drop me a msg at the shoutbox, if not ym jer Pojie ok, voxy_izuaf@yahoo.com. Klo hp Pojie dah ok. I will inform back to u all of you ok!


Love,

13 Respons to “||| BAD MOOD |||”

  1. rizz Mac 6, 2009 pada 7:50 am #

    hurmm sabar lah ek pojie.harap sumenye kembali normal n pojie lebih kuat smngat:)

  2. Blog Anuar Kamaruddin™ Mac 6, 2009 pada 8:00 am #

    noted. cool bebeh 🙂

  3. hezesuze Mac 6, 2009 pada 8:05 am #

    ada hikmah tuu…sabo je ek..

  4. Corey Mac 6, 2009 pada 8:18 am #

    As always.. BE STRONG! i know you’re a survivor..these petty issues not gonna rule you.

  5. Eazy Izzuddin Mac 6, 2009 pada 10:21 am #

    menjengah here…
    lorh…
    dun bad mood kayh..
    em link u..
    xD

  6. A j u E Mac 6, 2009 pada 11:02 am #

    da tiba masanya tuk bercuti tuh…carik ketenangan

  7. wAtashiwa Nemo-cHan Mac 6, 2009 pada 2:15 pm #

    hm…
    i think u should do something 2 chill ur self…
    xmoh moody2…
    nnt dh ilang pojie yg sgt2 chumey….

  8. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mac 10, 2009 pada 6:41 am #

    kemain wakaka apa pun ang ingat blog aku kompom jiwa ang tenang wkakaka tak caya tanya rizz ngan boy wakakaka

  9. zuhaimi zul Mac 10, 2009 pada 3:49 pm #

    banyakkan bersabar… bad mood ni normal pada manusia… so sgt tak salah utk pojie merasa bad mood…

    tapi jgn lama2, nnt kena wat surat tunjuk sebab jugak…hehehhe

  10. SyahNaz BoH Mac 11, 2009 pada 9:23 am #

    ish2..
    macam dugaan.. sabar lar yer..
    xmanis moody2 nie.. tkluaq jerawat kang.. huhuhu..

  11. cik wanie Mac 11, 2009 pada 3:08 pm #

    don’t worry bout me dear,
    i’m ok here…
    hope lps nie hp akn kembali ok;)

  12. hOtMaMa Mac 12, 2009 pada 12:17 am #

    aiyoo..mak baru datang ke blog uols ala2 mencemar duli..ujung2 org tew bad mood la pulak…

    apa pown melethop blog uols!

  13. ||| PöJìé PööH ||| Mac 12, 2009 pada 2:24 am #

    Thanks a lot my dearie fren for ur concern..
    So far Pojie dah ok sket dah..
    Issue internet connection n blogspot pun dah dpt retrieve..
    Cuma hp jela tingtong lg…
    Da ok nti Pojie inform sumer ok!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: