.:: CoNgRaTuLaTiOnS ::.

10 Mar

A quick short entry for my beloved adik n sahabat yg Pojie sayang, Zulkifli Zaini. Dia baru jer amik result STPM pagi tadi. Dgr cter keputusan beliau agak cemerlang dengan mendapat 4 principal. Yang pasti dia antara 8 orang pelajar sekolah dia yang mendapat tawaran dari APEX utk melanjutkan pelajaran di USM. Clust kan budak nih. Pojie sndiri pun xsehebat dia. Xpelah, dia pun bukan org lain gak buat Pojie n family, mak pun dah anggap dia cam anak sendiri (since adik Pojie yg sebaya dia pun dah xde kan). So far Pojie xtau lagi further pasal mende nih, APEX la whatsoever. Klo dia balik nti Pojie tnya kat ngan dia n update later ok. Tahniah dear!!!


Love,

6 Respons to “.:: CoNgRaTuLaTiOnS ::.”

  1. rizz Mac 10, 2009 pada 11:52 am #

    wahhh tahniah kat zul hiksss

  2. wAtashiwa Nemo-cHan Mac 10, 2009 pada 12:34 pm #

    wah….
    sgt hebat…
    hebat2….
    walaupun nemo xbrape nk fhm….
    tp tetap nk kate hebat….
    hm….
    ganbatte neh…
    er…
    pojie…
    r u ok?

  3. Duke Luce Dell'amore Mac 10, 2009 pada 12:44 pm #

    cngrate to mak hayam jgk sbb pndai jg “adik” tu dgn baik!
    kmain! “adik” katanya!

  4. Blog Anuar Kamaruddin™ Mac 10, 2009 pada 2:06 pm #

    wah, tahniah! clap-clap 😀

  5. Eizan Emirza Mac 11, 2009 pada 11:19 am #

    Tahniah zul. Nicenyew result you. although edy x ambk stpm tp its very good result. Tahniah skali lagi.Lama x jmpa, hope leh jmpa with pojie

  6. Remy.com Mac 12, 2009 pada 1:04 am #

    tahniah aka congratulations…

    hehe…
    yg pic tu kek ker?
    selerer remy menengoknyer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: