SHARING is CARING…

11 Mar

Actually Pojie nih skrg suker sgt blk lmbt pas abes keje. Sampai Kak Hazesuze a.k.a. kakak tiri baru Pojie tuh slalu sagat² thru YM. Cettt! Yela, buahati Pojie jauh di perantauan, balik kg utk seminggu, so xdelah teman kat umah tuh. Osmet pun masing² ada komitmen mereka sendiri, kdg² xde kat umah pun. Dpd Pojie duk sorg² kebosanan kat umah, baik Pojie sangkak pc opis nih. Hehehehe. So ble dah sangkak tuh macam² la activiti online Pojie (tmasuk la e-cur, hehehe). So Pojie ske gak wat window blogging kat bloggers kwn² lain n kwn² punyer kwn..

Hehehe, ramai juga bloggers nih ek. Rajin btol depa. Hampir sume yg ada akaun MySpace, Facebook or whatever akan ada blog rasa²nya.. So ble merayau² tuh byk la info² yg bguna yg Pojie dapat dari blog kwn². Antaranya ialah dari Arieve, pesanan khidmat masyarakat dari beliau berkenaan ngan masalah yg sering melanda eksekutif muda-mudi kini (termasuk la Pojie skali). Hope korang take note about this matter seriously. So sila la [klik] di sini yer.. Thanks Arieve!

Pastuh Pojie jmpa plak pasal online novel.. Yahoo!! I love online novel (sbb leh sambil² wat keje leh baca novel). Hehehe. Nih Pojie dapat dari Masz (kawan BioMarine Pojie). So leh la [klik] di sini. Nuar mesti suker sbb novel Twillight tau! Thanks Masz! So enjoy!!!

Love,

3 Respons to “SHARING is CARING…”

  1. Blog Anuar Kamaruddin™ Mac 11, 2009 pada 12:36 pm #

    kene letak kamus alihbahser ni mau bacer stephanie meyer punyer e-novel tuh…cepatlah kuar filem dier…

  2. rizz Mac 11, 2009 pada 2:58 pm #

    hehe nk bce gakk lahh novel twilite kekekekek

  3. ||| PöJìé PööH ||| Mac 12, 2009 pada 12:43 am #

    Nuar;Hehehe..Nasib baik BI klo german pening paler gak kan!Huhuhu..Rizz;Jom!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: