bOys OUt dAy!!!

16 Mac

Hah, macam bese. Ini 1 kelebihan ble dpt hangout ngan bloggers gak! Dapat sangkak dgcam pree sambil tsenyum dgn cantek dan jayanyer (credit to Remy) dan dapat menjimatkan masa menaip blog sbb sumer udah terkandung lengkap dalam entry Rizz (hehehe). Good job Pojie. Anda adalah seorang yg sgt bijak dah PEMALAS. Hahahahah!!!!

Heppp! Suker sukiii ckp kiter pemalas eh. Tampo (sebutan org Muo n Johor) kang!! Bukan apa kwn², bak kata omputeh apa natang tuh, “fully utilise” sumer source yg ada. Gittew! Statement kaber sgt kan! Hehehehe.. Oklah Pojie story sket² udah la yer sbb sian la Rizz penat² tgglkan drawing dia smata² nk kasi informasi penuh ngan aktiviti kami smlm. Xpun penat² Pojie taip tp cter dah basi sbb korg dh baca dlm blog Rizz n Remy kan!! Hajarnyer!

Semalam Pojie bsama jejaka² tampan dan berani berkeyakinan tinggi telah bersiar² keliling kota metropolitan Kuala Lumpur. Lokasi pertama perjumpaan adalah di Pavillion spt yg udah dirancang 2 mggu yg lalu. Hehehe. Misi utama nk tgok movie kat GSC atas perbelanjaan seorang hamba Allah yg sgt prihatain (katanyer). Thanks dear. Tp syg, selection movie adalah sgt xbest. Lari sket mood. Tgok cter Sayang You Can Dance. Pojie bg 2 bintang jer ok. Actually nk bg 1 jer, tp Samuel Rizal pnyelamat mood Pojie (especially babak Ebi tumbuk Samuel, ah tidak!!). Bagi la 1 bintang kesian buat movie ini. Sharifah Amani pun sgt xbest dlm cter nih. Fake!! Sumer fake! Dh la step merapu, hetu² jugak!

Alam jela yg meletop. Ngan watak Mimi yg ntah apa² ntah! Pd Pojie tarikan filem nih sbb wat org pk dia ala² High School Musical la, TETAPI, jauh panggang dari api deknon! Toksah la tgok. Umpama ko tgok Rasukan Ablasa jer rasanya.. Daya penarik pada filem ini adalah bergantung kpd pelakon dia iaitu; Samuel Rizal (yg 90% tayang badan dia pakai singlet jer), Sharifah Amani (pelakon hebat kononnyer tetapi failed dlm filem nih), Ebi (yg very der membaca skrip), Dafi (the “pinky” boy yg bajet cute) dan Alam (dancer yg hebat, tp kareografi hetu²). Mosan la!!

Planning pas tuh nk tgok teater bangsawan kat Panggung Bandaraya; Laksamana Cheng Ho. Erm, best la especially babak laksamana tuh memotong ‘zuriat’nyer demi menunjukkan taat setia kepada Maharaja Ming dan menolak cinta Puteri Hang Li Poh secara baik dan dramatik. Terasa sakit woo… Cuma happy ending, xse-dramatik Puteri Saadong. Best²..

So untuk informasi terakhir, leh la tgok blog Remy dan Rizz ok! Bwh nih pic kami. Sila la enjoy yer..




Love,

12 Respons to “bOys OUt dAy!!!”

  1. rizz Mac 16, 2009 pada 8:52 am #

    hahahah kemen keji taw memotong zuriatnya hahahkk..ktawa guleng 2 dah hajarnya!

  2. Blog Anuar Kamaruddin™ Mac 16, 2009 pada 9:02 am #

    PELOLES sungguh puteri hang po jie ku ini ;D

  3. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah Mac 16, 2009 pada 9:42 am #

    rizz siap sms aku laie gtaw kena potong!!! wakakak aku dah gelak guling2 dah kat luar wakakak apa pun dalam ramai2 aku nengok muka ang jer ler yg paling ceria sekali biler kuar wakakak

  4. cik wanie Mac 16, 2009 pada 10:01 am #

    wah wah wah,buah2 hati wanie g tgk wayang n jln2 yer,best kan,hurm…pertemuan kita kenalah tunggu bulan jun nanti kan,hurm..miss u dear:)

  5. Eazy Izzuddin Mac 16, 2009 pada 4:17 pm #

    beshnye jejalan..jelez….hihixD

  6. Remy.com Mac 16, 2009 pada 5:24 pm #

    sungguh rajin pojie kali ni k nulis entry, hehe…yg penting rizz suka sgt tgk yg bawa payung tu, huhu…

  7. hezesuze Mac 17, 2009 pada 1:58 am #

    Semalam Pojie bsama jejaka² tampan dan berani berkeyakinan tinggi telah bersiar² keliling kota metropolitan Kuala Lumpur.mah aikk statemnet adik tiri aku nie…wah mesT enjoy sakan tahap gaban ni kan…wakwakwakpe pun ade rezeki kite akan ketemu jua ek…

  8. zuhaimi zul Mac 17, 2009 pada 2:34 am #

    amboi meriah uoals jalan2 yek…

  9. ArEzO Mac 17, 2009 pada 5:16 am #

    ttp nk sentap..coz xajk..huh.

  10. ||| PöJìé PööH ||| Mac 18, 2009 pada 1:07 am #

    Rizz;Cess!Nuar;Heh, jgn jeles..sajer jer nk sagat aku kan!Qielah;Hehehe.. TQ²..Wanie;Ok insyaAllah..Miss u..Eazy;Len x nk join bgtau la yer..Remy;Hahaha, tau xpe..Kak Suze;insyaallah..Miss u!Zuhaimi;Jom join weols..Arez;Motipp nk sentap²..Tampo kang..Hehehe..

  11. zeela lalala Mac 20, 2009 pada 9:38 am #

    e’eh. yang gambar 2nd last tu sblh ko dh macam afdlin shauki rupenye. hihi

  12. ||| PöJìé PööH ||| Mac 24, 2009 pada 7:02 am #

    Zeela;Sesuker ati kata aku cam Afdlin Shauki..Hampeh!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: