Tag from Aira: LOVE SONG :)

21 Mac
Pojie telah di tag lg. Kali ini ngan Aira plak. Malasnyer. Dah la pjg² nih hah! Pastu ni soalan² yg multiple answer pd Pojie. Terlalu byk yg Pojie suker. So otak nih bcelaru sket memilih jawapan yg tbaik. Malasnyer.. Kwn² sumer, klo bulan tuh Pojie dah ada tag, xpayah nk tag lg ok. Malas sgt nk menjawab. For Aira, saya xmarah kat awak pun. So layan la jawapan² dari saya ok (cess ayat cam sesuatuh sgt kan.. hehehe..)

Tag kali ini berkenaan ngan lagu cinta. So kene list 10 my favorite LOVE songs and the reason knp Pojie suker. Heartbreak love songs can also counts. LOVE SONG sajer tau. Alamak..

Kini terimalah 10 Lagu Cinta Terbaik minggu ini, pilihan PoJiePooH (baca dgn nada dan gaya Atuk Tonarida dlm cter Hagemaru tau)!!!

Tempat ke-10;
Jai Ho (Pussycat Dolls)
Lagu yg baru Pojie dgr bbrapa hari lepas terus jatuh cinta dgn lirik dia n opkos rentak n dance dia. Lagu yg leh wat Pojie dan Kasih berdansa bersama². Hehehe..


Tempat ke-9;
Pastikan (Siti Nurhaliza)
Lagu yg a catchy yg btol² mempunyai maksud yg mendalam. Menggambarkan perasaan Pojie pada Kasih.


Tempat ke-8;
Ayat² Cinta (Rossa)
Sbb nih lagu favourite Kasih dgn lirik dia yg sgt syahdu..


Tempat ke-7;
Mungkir Bahagia (Hazami)
Lagu nih meletop tatkala Pojie clash ngan someone masa Pojie study n Pojie dapat rasakan dia tujukan lagu nih buat Pojie. Sakan teriak dulu tau smpai drop study Pojie. Fa****, u r sucks!


Tempat ke-6;
Jangan Bersedih Lagi (Anuar Zain)
Pojie pnh nyanyikan lagu nih saat terakhir Pojie dating ngan ex-GF Pojie. Kami clash atas desakan keluarga. Smpi skrg kami masih bkwn baik, dan Pojie masih menyayangi dia. Masing² masih menunggu jodoh itu. InsyaAllah..


Tempat ke-5;
The Right Man (Christina Aguilera)
Coz I’ve found 1 already. Oopss 🙂


Tempat ke-4;
My All (Mariah carey)
Sbb Pojie pnh mengalami dejavu utk lagu nih. Trust me..!


Tempat ke-3;
Ketulusan Hati (Anuar Zain)
So touching. Feeling sgt lagu nih tau! Mmg ungkapan dari kata hati Pojie buat si dia yg tetap di hati..


Tempat ke-2;
My Baby You (Marc Anthony)
Macam lagu Anuar Zain tu jugak, klo saper nyanyi lagu nih utk Pojie mmg Pojie akan sgt² terharu smpi menitiskan airmata dan akan memeluk org itu. Sentiasa berada di top 3.


Tempat PERTAMA;
Dealova (Once)
sbb nih adalah lagu tema Pojie ngan Kasih. Jgn marah..

Love,

4 Respons to “Tag from Aira: LOVE SONG :)”

  1. a i r a Mac 21, 2009 pada 1:41 am #

    huhu.. lega hati…hahahathank-you2.. (^_^)

  2. rizz Mac 21, 2009 pada 1:47 am #

    heheee kemenn nk lgu tema lg hiksss

  3. ||| PöJìé PööH ||| Mac 24, 2009 pada 7:06 am #

    Aira;Hehehe..Rizz;Bior la 🙂

  4. cik wanie Mac 24, 2009 pada 12:16 pm #

    alamak,my fav song tue “DEALOVA” best sgt2 lagu tue,I LIKE!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: