Bad Mood (again?!!)

24 Mac
Adoi xsudah² la masalah aku nih. Dari 1 ke 1. Nyampah plak aku. Masalah tuh plak masalah yg sm, berulang² kali smpi naik migraine blk paler aku nih. Nak pecah paler nih! HP Pojie rosak lagi. Klo aritu skrin rosak, kali nih system corrupt. Xtau la pasal. RM60 lg bakal melayang tatkala aku tgh dintis nih. Tp yg pasti masalah nih bmula dari budak opis yg gatal² tepon kat HP Pojie time² keje. Padahal dia tau Pojie kat opis, so tepon jela my ext, direct line o klo lupa skali pun call hotline. Dah sah² Pojie sorg jer yg keje mlm aritu. Pas dia call hp terus hang. Switch on/off pun xjalan. Cilakak tol la! Plan Pojie nk snappy² masa training MINI Cooper smlm pun xdpt. Tpksa tggu fotografer tuh post kat Pojie (klo dia ingat la). Hanjeng btol. Nti Pojie akan try update pasal training smlm ok!

Pastu pasal HR. Xsudah² insisit soh bukak CIMB. Aku ckp aku xmau aku xmau la! Pkai jela cheque utk gaji aku, leh dia nak tahan gaji aku sebab tuh. Soh tunjukkan surat dari CIMB mana² branch tunjuk sbb knp aku xleh bukak akaun CIMB. Xker pekong namanyer tuh. BYk cekadak kan! Nyusahkan org btol la. Ei, pening paler aku. Abes tuh nk bayor itu ini pakai apa? Bulu cip** dia ker? Gaji baru 2K++ nk tahan sbb masalah bank jer apa kes? Company rugi bjuta ker? Aku sorg jer staff ada issue nih. ADoi..!

Pastu pasal sorg reader tbaru kat blog Pojie nih. Nak tau saper? Kak Hazesuze jer yg tau saper. Cilakak, macam mana dia leh tau blog aku nih. Bukan apa, dia tuh kecoh sket. Nti sumer dia nak report n kecoh². Aku xleh la jadi diri aku mcm nih. Setiap aktiviti dan kata² dlm blog nih aku kene tapis sblm post. Bullshit! I hate this. I love being myself. Tp kang klo jd diri sndiri, luahkan apa yg tpendam dan bgtau sgala aktiviti (yg lahar especially) dan juga pasal Kasih, akan jd cemuhan dia pasnih. Tgok la. Cemuhan seluruh ahli keluarga dan saudara mara aku. Damn! Hope dia bukan pembaca yg rajin membaca blog aku. Biar la dia ngan blog biz kek dia, smoga bjaya. Don’t bother bout my life. I know what I’m doing. Susah senang Pojie kat sini n keluarga Pojie pun, xpenah nak menagih kat saper². Hope dia xbaca n xtau saper org yg aku tujukan tuh. Klo iya, harap dia mengerti dan alhamdulillah.

Aku pening!
Aku pening!!
AKU PENING!!!


Love,

9 Respons to “Bad Mood (again?!!)”

  1. wAtashiwa Nemo-cHan Mac 24, 2009 pada 3:05 pm #

    xmoh penin2 cm nieh la….buat nemo risau ajer….chill okey???<– pinjam ayat rizz

  2. Eazy Izzuddin Mac 24, 2009 pada 4:10 pm #

    haiyo…jgn fening2…t lagi fening….hiks..=)

  3. zuhaimi zul Mac 24, 2009 pada 11:54 pm #

    emmm… kesian dier…pening yek,…gunalah minyak YuYi cap limau…hehehehhe…senyum,….senyum…. emmm, comel…

  4. Ridpest - The Proven Termite Eliminator Mac 25, 2009 pada 12:49 am #

    ape lagi pojie..amik air sembayang ler..lepas tu ko kena lah sembahyang..jagan lak pulak ko pose lak lepas tu..aminnnnn….

  5. senduk Mac 25, 2009 pada 12:50 am #

    betul tu amik air sembahyang le pojie..pastu pakai telekong..sembahyang..opsss

  6. hezesuze Mac 25, 2009 pada 1:05 am #

    Buku cip** or Bulu cip**…hhehe jgn mare ye….b cool baby…sal CIMB tuh, gilah buat akaun kang xpasal2 HR tu bg gaji lewat plak…nak balas dendam kekdahnye…nanT pojie yg susah dik…pepun jgn fening2 ok…akak kan ade…just ym or sms je..opppsss tlupe plak hp rosak ye…saboooooo ek 🙂

  7. rizz Mac 25, 2009 pada 1:55 am #

    adusss sedih toll rizz bce pojie..tp rizz taw pojie kuat smngat!!

  8. Anonymous Mac 25, 2009 pada 10:34 am #

    Bukak jela akaun tubukan kat u dulu ko ade CIMBko placur taw..suke bisingXEN

  9. ||| PöJìé PööH ||| Mac 26, 2009 pada 6:01 am #

    Thank u sumer..Sket² Pojie dah dapatkan setelkan isu tuh!Thanks again 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: