Salam Perkenalan

30 Mar
Nothing interesting today except for the headache that I have for the whole day. Bukan apa, start bulan April nih macam² la event itu ini by BMW. So a bit bz. Sorry guys klo xsempat update blog or even say “Hi” kat YM. Ngok! Bg la aku rest bulan April, bulan keramat aku nih. So nothing to update. Cuma Pojie nk ucapkan berterima kasih kat kwn baru Pojie nama Afif yg sudi jd kwn buat Pojie n Kasih. Sgt excited ini budak ok. Siap la dtg umah bw kek n buah²an masa 1st time dtg jumpa Pojie kat umah Sabtu lepas pas balik dari Earth Hour di MV yg dinch menjadik. Lawak la budak nih, cam melawat org sakit plak. Pandai berbahasa budak top student USIM ni. TQ so much dear. I really appreciate it. Pojie happy klo kwn² Pojie happy menjadi kwn Pojie 😉

P/S: Hah, kiriman laju dari En. Farid (manager MINI) baru jer smpai sat td. Nti sok Pojie update ok. Pic dia byk dan besar² oh, tpksa edit kasi kecik n crop kan sket sana sini. It worth for waiting. Tggu sok Pojie update ok. Jgn makan hati tau, blom jd milik Pojie lagi MINI Cambrio tuh 😉

Love,

12 Respons to “Salam Perkenalan”

  1. Cik Meh Mac 30, 2009 pada 12:11 pm #

    Dulu masa kita 1st time berkenalan tak dak pon aku dapat cake. Huhuhu

  2. rizz Mac 30, 2009 pada 1:02 pm #

    wah2 siap ade kek2 bgai hehe..ala pojie tyg la picta afif tuh nk tgok gak hiks

  3. a i r a Mac 30, 2009 pada 1:41 pm #

    wah.. susah tu nak jumpa orang memulakan persahabat dgn begitu adabnya..

    anyway.. kek itu sedap. i know.

  4. Eazy Izzuddin Mac 30, 2009 pada 3:12 pm #

    hiks….
    sedapnye kek tuh..
    nk cikit..
    xD

  5. Hazwan Hassan Mac 30, 2009 pada 4:55 pm #

    huhuhu….best nye dpt kek..tringin lak nk mmbaham kek secrt rep nie..
    aloo..ade sape2 nk teman?? muahaha…

    eh…mane pic ur new fren tu??
    😛

  6. afif Mac 30, 2009 pada 6:34 pm #

    haha,sayalah Afif mak saya pesan nak pergi mah org bwk buah tngn,pastu nak tambt hati org,pukalh mata mreka dgn makanan.

  7. afif Mac 30, 2009 pada 6:46 pm #

    makanan yang bolh memukau nafsu makan mereka.itu saja,adab kita orng melayu

  8. afif Mac 30, 2009 pada 6:48 pm #

    berbudi bahasa,buat tuan rumah (a.Pojie) TQQQQQQQ,so much.buat blogger semua slm perknln

  9. hezesuze Mac 31, 2009 pada 2:11 am #

    ermm kalo camtuh akak pun nak berkenalan ngan si dak arif ni…

    mana tau dtg rmh akak bawa kek jugak…wakwakwakwak
    lariiiiikkk

  10. hezesuze Mac 31, 2009 pada 2:12 am #

    haaa cpt hupdate gambo MINI tu…nak tgok adik tiri akak ni bergaya sakan kt situ…huhuhuh

  11. zeela lalala Mac 31, 2009 pada 4:54 am #

    haiyooooooooooooooo..kenal pun dpt kek! gile weh. kau tak nak kasi aku kek? hahaha

  12. ||| PöJìé PööH ||| Mac 31, 2009 pada 9:15 am #

    Meh;
    Hahaha..
    Xde ek?
    Mana nk dapat kek masa kat Mengabang Telepot tuh oi..

    Rizz;
    Nk tgok ker..?
    Xboleh..

    Aira;
    Btol²..
    Sgt bbudi bahasa kan..

    Eazy;
    Nk sikit??
    Dh abes pon..

    Ewan;
    Jom mggu nih jom!
    Wah nk pic ker??

    Afif;
    Wah, menjengah jugak ker??
    Hehehe..

    Kak Suze;
    Wah motipp sgt kan!
    Hehehe..
    Dh update pon!

    Zeela;
    Xmo la kasi ko kek, kang btambah gerga bdn tuh..
    Hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: