||| ApRiL |||

31 Mar
Erm, masuk bulan April dah. Bulan keramat buat Pojie dan family. Sbb apa? Bukan sebab April Fool ok. Tp ini bulan anniversary Mak & Abah. Sehari pastu besday Pojie plak (special kan). Then 27hb besday adik last Pojie, Wanie. Buat kwn² yg lahir pada bulan April nih, Happy Birthday in advance Pojie ucapkan. Wish all ur dreams come true. Nih ada plak kajian pasal personaliti insan di bulan April. Katanyer hasil dari penyelidikan Dato’ Dr. Fadzilah Hj. Kamsah. Jom layan..
* Sangat aktif dan dinamik.
* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
* Punya daya mental yang sangat kuat.
* Suka diberi perhatian.
* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
* Sangat berani dan tiada perasaan takut.
* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
* Emosi cepat terusik.
* Cuba kawal perasaan.
* Kecenderungan bersifat pendendam.
* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
* Kuat daya ingatan.
* Gerak hati yang sangat kuat.
* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
* Sangat cemburu dan terlalu cemburu

Macam² perangai Pojie nih. Bwarna-warni kan! So bg saper yg mengenali Pojie, korang rasa² la kan, btol x sumer tuh ada pd Pojie? Pd Pojie plak 99% adalah sgt tepat ngan diri Pojie. Harap kalian paham ngan diri Pojie pasnih. Mana yg negatif tuh tegur² la yer, insyaAllah akan Pojie ubah kpd yg positif, mana yg dh sedia positif tuh Pojie akan cuba maintain. Semoga kalian tetap menyayangi Pojie seadanya. Love you! Mmuah!!!

Love,

4 Respons to “||| ApRiL |||”

  1. rizz Mac 31, 2009 pada 5:12 pm #

    Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.

    —> ciri2 kwan yg baik! syg kamooo:p

  2. hezesuze April 1, 2009 pada 2:59 am #

    Berpenyakit disekitar kepala dan dada…

    wakwakwakwak…ade kurap ke?????

    pepun akk sayanggggggg jugak same pojie…

  3. afif April 1, 2009 pada 4:28 am #

    harap tahun ni bertambh kenikmatan hidup,personality yg lbh hebat dan lebih cerialah hidup anda.

  4. ||| PöJìé PööH ||| April 1, 2009 pada 10:17 am #

    Buat Kak Suze dan Rizz,
    sayang Kamu jugak!

    To Afif;
    TQ²..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: