:: My Appreciation ::

2 Apr

Motip?!! Sajer nk express my appreciation towards to “someone”. From now on Pojie panggil dia AFH la. Cuba teka akronim nama apa nih? Hehehe. So nih la cara Pojie simpan apa² nukilan yg Pojie dapat dari kwn² dan Pojie sendiri. So jgn la ckp Pojie nk show off. Xbaik tau! Cuma Pojie bangga ada org² dan kwn² yg sayang dan hargai Pojie. I’m really appreciate that. TQ once more 🙂

Love,

6 Respons to “:: My Appreciation ::”

  1. rizz April 2, 2009 pada 8:39 am #

    wahh so sweet lah hehe!!

  2. oyen April 2, 2009 pada 9:03 am #

    awww..
    dat is soooo sweet!!
    hurm. tadek org pn bg i poem cenggitu.
    huk!

  3. Cyberwira April 2, 2009 pada 10:03 am #

    Betul tu pojoie..yang penting apa yg kita buat tu kadang2 tak leh nak puaskan hati semua org lain..jd sesiapa yg boleh terima…kita alu-alukan.

  4. hezesuze April 2, 2009 pada 1:14 pm #

    till now masih tuggu hubby akk bg kate2 camtu…hampehhhh!!!

    mmg dpt hubby yg xromantik gtew tp ganazzzzzz!!! hehehehe

  5. Hazwan Hassan April 3, 2009 pada 2:54 am #

    u r so lucky coz ader kwn2 yg bagi cam tu(kwn ke??huhuhu)….
    any way, die dah tnjukn appreciation die kat pojie..so its ur turn..muahahaa..
    gud luck fren!!

  6. afif April 5, 2009 pada 2:42 am #

    yam tuan buru belangkas,
    tiramlah jua jadi santapan,
    sindir tuan berseru ringkas,
    karamlah hamba tujuh lautan,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: