Panggilan Hangit by El-Zaffril. Arggghhhh!!!

8 Apr

Semalam kan, Pojie tgh drive pas balik keje n amik Zull kat MV. Masuk jer kat Jalan Klang Lama, tetiba hp Pojie bbunyi lagu Aku Stacy (my default ringtone ler..), terpapar nama El-Zaffril Pokemon. Angkat jela, tetiber dgr la suara sedih sedan menangis bagai di hujung talian. Pojie dah start risau. Siap ckp Pojie dah stop kete kat tepi jalan. Dah start nak nangis nih (xleh tgok org nangis). Plak tuh sebut nama Wanie. Lagi la risau. Sbb Pojie tau Wanie tuh mcm² penyakit, dah sampai ajal ker (choyy!!), terus la Pojie park kete kat tepi jalan then try to salvage him ckp apa masalah smpai dia nangis² tuh. Pastu dia ckp, “Pojie dah kene panggilan hangit..!”. Pojie masih blur². Pastu dia ulang lagi mende yg sama n apa reaksi Pojie? Arrrgggghh!!!! Menjerit la..

Pesanan buat El-Zaffril, jaga kau!! Ko senyum² eh! Pojie akan bergabung tenaga ngan Remy n Wanie utk balas dendam kene kan kamu pasnih! Siap eh! Jaga kaooo!!!

Love,

11 Respons to “Panggilan Hangit by El-Zaffril. Arggghhhh!!!”

  1. piKOk April 8, 2009 pada 2:18 am #

    ops!
    cian pojie..terkena..
    sbr..sbr..hehe

  2. rizz April 8, 2009 pada 2:30 am #

    muahahahh..sian pojie kena prankk

  3. hezesuze April 8, 2009 pada 2:42 am #

    hahaha terkena pgilan hangit kekdahnye ek…sib baik bkn dari hotfm…hehehe

  4. Eazy Izzuddin April 8, 2009 pada 3:08 am #

    ekeke..
    sian die..
    xD

  5. Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah April 8, 2009 pada 3:41 am #

    wakakak kalau kena dari hotfm harusssss glamer gitew wakakak

  6. Anak Pendang Sekeluarga April 8, 2009 pada 4:52 am #

    “Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia.” (Al-Anfaal 8:74)

    Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya….dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

  7. Hazwan Hassan April 8, 2009 pada 5:04 am #

    ala….cian nye pojie dah kne “get punked”….huhu..sure pojie time tu serius gak kn?? alih2 kene panggilan hangit…huhuhu
    tak pe, truskan usaha blas dendem pojie… 😛

  8. El-Zaffril April 8, 2009 pada 5:07 am #

    Seronok juga mengenakan panggilan hangit… seronok bangat la kiranya…

    Well… itu akan membuat pojie ingat kat kawan dia yang sangat nakal ini selama-lamanya…

  9. Cik AniS GalaxY April 8, 2009 pada 5:29 am #

    siannya pojie…
    nsb baik anis x terkena
    mlm td hp dah silent b4 tido…hehehe

  10. Corey April 8, 2009 pada 7:42 am #

    ekeke kesian.. sib baik x layan sambil drive..klu terbabas mau x real hangit jadinye

  11. Rhuddy April 8, 2009 pada 3:00 pm #

    Adoiiiiii hangit mcm bau kentut aku dekat blog corey tak??? wakakakaka…….mesti hangit tengit mengit kan hahahaaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: