:: Happy Anniversary ::

10 Apr

I just wanna wish HAPPY ANNIVERSARY for my best lady and best man in the world which is my MAK dan ABAH. Tahniah!! Pejam celik dah 26 tahun juga keluarga kita terbina, sgt kukuh dan sgt bahagia. Thanks for giving me n adik² kebahagiaan dan kasih sayang ini. Walau sekuat mana ribut taufan dan badai yg melanda, kita tetap sehati sejiwa menguatkan semangat menanganinya. Along doakan semoga kebahagiaan ini kekal hingga ke syurga. ALONG SAYANG MAK! ALONG SAYANG ABAH! ALONG SAYANG SUMER!! Mmuahhh!!!


Encik Abdullah dan Puan Ramlah bersama anak²;
Hisam, Wanie, Syafiq dan Faizul (tiada dalam gambar Farid & Fauzi)

Love,

10 Respons to “:: Happy Anniversary ::”

  1. adie_kun April 10, 2009 pada 7:36 am #

    Alhamdulillah..Selamat Ulang Tahun Buat Mak, Ayah pojie..semoga akan berkekalan sehingga akhirnya ek…InsyaAllah…semoga keluarga pojie sentiasa penuh dengan kebahagiaan dan kegembiraan…Amin..(^_^)V

  2. rizz April 10, 2009 pada 7:46 am #

    wah hepi aniversary..ala nape pojie xde dlm gmbo lak hehehe

  3. hezesuze April 10, 2009 pada 10:02 am #

    wah keluarga bahagia gtew…adik wanie tu soooo cuteee…ha’ah…gambo ang xde plak lam ni…adakah ang yg tkang amik gambo tu???huhuhuhuh

  4. Eazy Izzuddin April 10, 2009 pada 10:43 am #

    Selamat Ulang Tahun…Semoge berkekalan…=)

  5. Anonymous April 10, 2009 pada 10:56 am #

    Lama tak jumpe Bang Dollah n Kak Melahnnt kem salam kat dey ol yeXEN

  6. lea April 10, 2009 pada 1:26 pm #

    pojiepOoh…suke sama kartun pOoh ker??

  7. Corey April 11, 2009 pada 6:48 am #

    I too would like to wish happy anniversary to your beloved Mak and Abah.I doakan semoga kasih sayang yang terbina kekal abadi.

  8. Rhuddy April 11, 2009 pada 2:29 pm #

    ermm syukur ko pojie dpt family mcm tu…..aku doakan ko selamat g genting wokey.jgn lupa amik pic artis manyak2 heeheheheh

  9. afif farid April 12, 2009 pada 1:45 am #

    Tahniah to ayahanda dan bonda abg pojie,semoga kasih mereka sampai ke syurga hendaknya.amen

  10. Remy.com April 14, 2009 pada 12:58 am #

    happy anniversary yg ke 26 utk mak ayak pojie…very the huppy family…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: