Terima Kasih :)

14 Apr
Agak lama utk Pojie update n3 spjg weekend yg lalu. Weekend yg amat memenatkan Pojie tp Pojie happy n enjoy sgt!!! 1st of all, Pojie nak ucapkan TERIMA KASIH byk² buat sumer kwn² dan reader dari blog PoJiePooH, MySpace, Friendster, FaceBook, YM dan macam² saluran lagi la! THANK YOU SOOOOO MUCH! U r sooo lovely. Siap ada yg sambut call, SMS, sambut dan macam² lg la, I really² appreciate it. Maaf xdpt nk reply blk kat sumer. Nih kira reply msj la nih yer. Hehehe..

So later Pojie update n3 spjg weekend lepas. Dan Pojie pasti ramai yg tnanti²kan pic² exclusive Pojie dari backstage Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 yg lepas. So guys, tunggu…

P/S: Dalam hati Pojie yg menginjak usia 25 tahun masih lagi bkecil hati spt besday² yg lepas sbb until now Pojie xdpt apa yg Pojie nk. Xpelah, itu mungkin menadakan bahawa Pojie masih bukan sahabat yg baik buat anda semua. Teringin sgt bende tuh, rasa xkan dapat kot. Xpelah, thn depan besday blk kg jela. Huhuhu. Dah la lupakan. Pojie nih manusia kdg² xpuas ngan apa yg ada. Sori ek!

Love,

Satu Respons to “Terima Kasih :)”

  1. rizz April 14, 2009 pada 9:44 am #

    alah chill ok…rizz pon never dpt besday present ni..suprise besday party lg nan adooo

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: