Tag from Rizz: Wallpaper…

18 Apr

Cilakak punyer Rizz, baru jer langsaikan hutang tag dia yg mengambil masa bhari² utk Pojie siapkan, tup² dia bg lg tag baru. Hampeh. Nasib baik senang jer, xla kene sumpah seranah aku lagi. Hahaha..

1)anda perlu “printscreen” wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari.
2)beri tahu mengapa anda suke “wallpaper” anda itu.
3)tag 10 orang.
4)itu sahaja.


Nah amik ko alien kuning! Huhuhu.. Knp natang nih jadi pujaan Pojie sampai dijadikan wallpaper? Nothing! Xtau sbb apa. Sbb dia simple n cute kot (just like me). Malas nk nyemak² paler ketika bkerja (sbb nih guna PC opis). Natang nih plak senyum comel jer, so tenang bila pandang muka dia yg cute. Actually dia ada lagi kwn² lain n setiap dpd mereka blainan mood. So Pojie akan menukar wallpaper nih mengikut mood Pojie. Oleh sbb mood Pojie agak ceria n happy, so Pojie pilih la dia utk bbrapa hari nih.. Ini dari wakeupyourfeeling punyer website, promo dari HP punyer computer baru.

Nak tag saper eh?? Nk tag;
  1. Edy Ramanov (lama xkene tag kan!)
  2. Ziela Lalala (mesti dia letak pic kekasih gelap dia!)
  3. Ikmal my junior (Homosapienz)
  4. Kak Dila
  5. Ude..
  6. Cik Meh!
  7. Aizoul (apa la dia letak kat lappy baru dia tuh!)
  8. Cik Anis Tudung Senget!!
  9. Aqmal Arista??
  10. Adika Ismail

Love,

6 Respons to “Tag from Rizz: Wallpaper…”

  1. rizz April 18, 2009 pada 7:04 am #

    hahah tomey taww natang tuh! hahaha

  2. Eazy Izzuddin April 18, 2009 pada 7:32 am #

    hehe
    chumel!..
    kene jgk ea tag nih..
    =P
    xD

  3. Cik AniS GalaxY April 18, 2009 pada 8:28 am #

    alahai
    comeynya makluk itu
    mcm pojie jer kan…kikiki

    pojie si teruna senget..
    hahaha
    saje je mengetag gue ek

  4. piKOk April 18, 2009 pada 11:12 am #

    cutenyer!!!

  5. joegrimjow April 18, 2009 pada 12:40 pm #

    lalala
    xkenee

  6. ArEzO April 20, 2009 pada 12:07 am #

    mnr trademu syg..
    poohhhhhhhhhhhh~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: