100 Single Ladies (Pojie nih ladies qah??!)

25 Apr


Korang pernah dgr salah 1 single Beyonce dalam album I’m Sasha Fierce?? Walaupun Pojie nih bukan fanatic sgt ngan dia apatah lagi nk bli album ori semata² nak kayakan org luar nih, tp Pojie tau la jugak lagu² dia nih yg meletop². Dan salah 1 nyer yg paling best hinggap disalur auditori nih adalah Single Ladies. Pojie tau ramai yg prefer If I Were A Boy, tp Pojie lebih suker yg nih. Catchy sgt ngan step dance dia yg sempoi ok. Beyonce mmg xpayah ckp la, macam adik Tyra Bank dah, meletop! Salah sorg kwn blogger yg Pojie kenal minat gilos kat Tyra Bank Beyonce adalah Dr Darren. Btol x? Thanks Rizz for the correction.. So vc bawah nih adalah himpunan 100 org perempuan² UK yg masih lagi single (yo yo ohh jer) wat dance ramai². Syok beb. Thanks for The Idan for this nice vc.


Love,

5 Respons to “100 Single Ladies (Pojie nih ladies qah??!)”

  1. rizz April 25, 2009 pada 2:10 am #

    hehe darren minat beyonce la pojie.tyra kew ekekee

  2. Eizan Emirza April 25, 2009 pada 4:07 am #

    ah, edy suke beyonce sgt2!

  3. Dr. Darren April 25, 2009 pada 7:09 am #

    beyonce-alert-beyonce-alertbeyonce tuh kakak i tau. haha.;P

  4. Hotmama April 27, 2009 pada 6:24 am #

    suka tgk dia joget….cam nak join je…seksi giler dance dia

  5. ||| PöJìé PööH ||| April 28, 2009 pada 1:20 am #

    Sorry la Mama, ini utk yg single ladies jer yer, harap maklomm..Hahahah!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: