Anti Malingsia..? WTF!!!

25 Apr


Pojie dapat informasi nih dari sorg rakan chat Poji di YM, berkenaan dgn masyarakat seberang – Indonesia yg xsudah² memuat konfrontasi towards our country, Malaysia. Ntah apa² la depa nih. Dah xde keje. Xmalu, idup merempat kat negara kita, lagi nk kutuk². Blah la blk negara sndiri klo macam tuh. Xde isu bikin isu. Xsudah² la org benci negara kita nih. Klo Filipina plak xsudah² ngutuk artis Malaysia. Yg slalu kene hentam opkos Dato’ Siti Nurhaliza dan Syafinaz. Ala pada Pojie la kan, depa nih jeles tgok kedamaian kita. Sengaja menunjukkan kebodohan dan sifat racist mereka kan. So apa yg boleh Pojie katakan – WHATEVER, ada aku kesahh??!!

Love,

7 Respons to “Anti Malingsia..? WTF!!!”

  1. AiZouL tHe aBg keChiK... April 25, 2009 pada 12:01 pm #

    yer btul tu pojie org2 indon kat sini dah mcm negra dia sndri..klu gi klang tu dah mcm kat surabaya je aku rasa..x slesa la..nyampah aku..menci2..

  2. piKOk April 25, 2009 pada 12:10 pm #

    napela dorang xsuker sgt ngn Malaysia..pdhl cari rezeki kat Msia jugak!!

  3. Remy.com April 25, 2009 pada 2:18 pm #

    pojie,kisah ni da setahun tau…indon sial…indon sengal…cri rezeki kat malaysia, nk mengutuk negara kiter yg maju dari dia plak…tampo kang setiap org indonsial yg remy jumpa kat klang tu kang baru tau saper remy ni…hidup malaysiaku tercinta…mampos ko indon, bau, jongang dan sebagainya…

  4. rizz April 25, 2009 pada 4:54 pm #

    rizz da ade bce artikel tuh geramm gilerrrr siott grrr

  5. ArEzO April 26, 2009 pada 9:08 pm #

    FUCK indon..malaysia cm tlg anjing yg tersepit jew…

  6. mu_iz April 27, 2009 pada 6:26 am #

    tuh ar..ntah pape ntah..konon serumpun (kekdahnyer..)tp dok ngutuk2 kite..motip sgt..neway, proud to be malaysian..p/s: nseb bek xdpt join PLKN, klu x, harus jd barisan depan kombat nti.. (ader kne mngene ke..) huhu..

  7. ||| PöJìé PööH ||| April 28, 2009 pada 1:19 am #

    Apa kata masing² klo jumpa Indon pas nih, xkisah la dia tu kotraktor ker, keje sapu sampah ker, kaunter makanan jer, korang tampo sekali…Hahahah!!Jaat la hg Remy!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: