Gathering Blogger @ ULU YAM

25 Apr

Haluuu… Selamat hari Sabtu!! Inilah keje Pojie biler kene keje ari Sabtu. Xde keje mende pun uols, essey² jer keje Satu nih. Dah la dari kul 8 pagi sampai la 10 malam tau x? 14 jam ok saper tahan angkat kaki??!! Tgok sumer jatuh tduduk, xtahan kan. Pojie pun nih la keje, blogging spjg hari. Keje xde, call pun lite² manja jer masuk, mmg bosan. Silap² Pojie leh tdo jer ok. Huhuh..

So nih nak khabaq mai kat hangpa suma, la nih Cik Wanie si diva propah tuh ngan sekutu² dia tmasuk la aku akan wat gathering blogger kat Ulu Yam (seperti 2 poster di atas). 10 Mei 2009 tuh jatuh pada hari Ahad k. So saper² yg plan nk guling² kat umah membesor kan perut sambil membuat taik mata, meh ler join kami yg tingtong nih, ada ler pekdah sket. Mari le kita kenal mengenali antara satu sama lain, mengeratkan tali silaturahim. Yela selama nih dok tgok muka masing² kat blog, SMS² n YM, mari ler bertentang mata bsua muka. Ada berani??!

Tempatnyer kat Ulu Yam pada pukul 9 pagi tau. Tau jalan x? Xtau sila GoogleEarth ok. Xpun meh join Pojie bkonvoi reramai dari Jusco Maluri, kul 7.30 pagi. Ok?!Masuk plak difahamkan percuma. Ini tema POTLUCK yer wahai kakak², abang² dan adik² sumer. Apa tuh? Itu adalah konsep bawa makanan sendiri dan kita akan share sket sama sket, jgn reti bawak mulut n perut jer (mcm aku nih, hehehe). Aktiviti so far xde lagi. Ada yg ada idea silakan.. Korang handle tau!! So ajak la kawan² blogger, reader dan sumer la yg teringin nk join meramaikan kenalan dan kwn², mari join!

Jumpa anda di sana!!!!

P/S: For more information sila berhubung dgn Pojie, Wanie dan Rizz juga Aizoul.


Love,

3 Respons to “Gathering Blogger @ ULU YAM”

  1. rizz April 25, 2009 pada 5:01 am #

    kemaenn poster melertss hahahh

  2. Hezesuze April 25, 2009 pada 9:20 am #

    amboi3..siap ada poster lagik..clust!!!ish mesti gamat kan ulu yam tu..mesti meriahuoll…eh ajak ler kak senduk msti lagi gamat..huhuhuinsyaallah…akk itot…jumpa disana2…

  3. Anonymous Januari 23, 2011 pada 10:43 pm #

    [quote][Image][Image]Haluuu… Selamat hari Sabtu!! Inilah keje Pojie biler kene keje ari Sabtu. Xde keje mende pun uols, essey? jer keje Satu nih. Dah la dari kul 8 pagi sampai la 10 malam tau x? 14 jam ok saper tahan angkat kaki??!! Tgok sumer jatuh tduduk, xtahan kan. Pojie pun nih la keje, blogging spjg hari. Keje xde, call pun lite? manja jer masuk, mmg bosan. Silap? Pojie leh tdo jer ok. Huhuh..So nih nak khabaq mai kat hangpa suma, la nih Cik Wanie si diva propah tuh ngan sekutu? dia tmasuk la aku akan wat gathering blogger kat Ulu Yam (seperti 2 poster di atas). 10 Mei 2009 tuh jatuh pada hari Ahad k. So saper? yg plan nk guling? kat umah membesor kan perut sambil membuat taik mata, meh ler join kami yg tingtong nih, ada ler pekdah sket. Mari le kita kenal mengenali antara satu sama lain, mengeratkan tali silaturahim. Yela selama nih dok tgok muka masing? kat blog, SMS? n YM, mari ler bertentang mata bsua muka. Ada berani??! Tempatnyer kat Ulu Yam pada pukul 9 pagi tau. Tau jalan x? Xtau sila GoogleEarth ok. Xpun meh join Pojie bkonvoi reramai dari Jusco Maluri, kul 7.30 pagi. Ok?!Masuk plak difahamkan percuma. Ini tema POTLUCK yer wahai kakak?, abang? dan adik? sumer. Apa tuh? Itu adalah konsep bawa makanan sendiri dan kita akan share sket sama sket, jgn reti bawak mulut n perut jer (mcm aku nih, hehehe). Aktiviti so far xde lagi. Ada yg ada idea silakan.. Korang handle tau!! So ajak la kawan? blogger, reader dan sumer la yg teringin nk join meramaikan kenalan dan kwn?, mari join!Jumpa anda di sana!!!!P/S: For more information sila berhubung dgn Pojie, Wanie dan Rizz juga Aizoul.Love,[Image][/quote] Wow! ANY QUESTIONS???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: