Yeah², dah dapat!!!

27 Apr


Abaikan keseksian Pojie di malam hari dekat² nk masuk tido..

Yeah² dah dapat. Yess!!! Apa yang dah dapat tuh Pojie oii?? Hah, korang xnmpk ker apa yg Pojie pegang tuh?? Xkan la xnmpk, pendek umo tau klo xnmpk. Nmpk kan, cuma xjelas jer kan?? Ha inilah yg Pojie nantikan, jemputan rasmi ke Majlis Ulangtahun Cik Wanie, si Diva Propa Evergreen pada 6 Jun 2009 nanti di Port Dickson. Thanks Wanie. So saper² yg telah dijemput, kita akan comolot di sana yer. Nih Pojie pening paler, xcari baju lagi nih. Kne pakai konsep santai biru dan putih. Simple² sudah, kang kalah besday gurl kiter nih klo Pojie drag dtg sana. Wakakaakak..

Cantikan kad dia. Orang dia pun comel. Meletop ha kad!! Nih hasil kerja tgn Remy tau! Clust!!

P/S: Actually ada cousin Pojie kawen kat Dungun pada hari yg sama. Macam malas la nk gi. Dah la jauh, xrapat plak tuh, kowser ah! Saper soh kawen ngan org jauh². Besday mak pun pada tarikh yg sama. Aiyarrk!! So Pojie planning nak sambut awal la, xla dia kecik ati. Sahabat Pojie sayang, mak Pojie laaaaagggi sayang!!

Love,

2 Respons to “Yeah², dah dapat!!!”

  1. Cik Wanie April 27, 2009 pada 2:42 am #

    wah wah wah,kad sampai dulu yer,hik hik hik hik…yg lain blum dpt berita lagi,kita tunggu..wah tetap nak kalahkan wnaie nie,bluek!!!!!!

  2. rizz April 27, 2009 pada 3:34 am #

    wahh da smpai ek ahah rizz x cek mail box lg kekeee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: