ATTENTION!!! PERHATIAN!!!

28 Apr
Agak² korang perasan x idak ada poll kat sebelah kanan blog Pojie nih? Pojie nak korang jawab la yer tentang pandangan koprang thadap Pojie. Wajib ok klo korang btol² kwn Pojie. Jgn risau nama anda Pojie xtau pun klo jawab Pojie nih “mulut lazer”. Senang plak tuh, maen tick jer. Korang leh pilih skali jer tau! Hehehe.. Tolong ya.. Ini utk kebaikan Pojie juga..

Satu lagi, saper yg melawat blog Pojie nih dah xreti² nk respon kat entri khas Pojie kat atas tuh ker?? Time kasih byk² kat saper² yg dah respon. Bukan apa, pasni Pojie nk privatekan blog nih dah, so jgn thegeh² nk bg emel plak yer. Bukan susah sgt pun, copy paste jer then jawab. Entri masing² Pojie tgok hebat bdozen² sehari memacam la ngomel, soh jawab bbrapa patah pkataan kat blog Pojie pun payah. Tolong la yer. Xmo la lost contact plak kan. Kang ada yg kata Pojie nih jahat molot la whatever la. Tolong gak sampai²kan kat kawan² yg lain ok! Tggl lagi bbrapa hari jer lagi. Thank you sumer! Da…

Love,

4 Respons to “ATTENTION!!! PERHATIAN!!!”

  1. rizz April 28, 2009 pada 9:36 am #

    dah tick dah hehehehhe!!!!

  2. Hezesuze April 28, 2009 pada 9:57 am #

    wakaka!!!lawak & mulut laser lebih kurang same aje % nye…ok wat smbil wat lawak dgn mggunakan mulut yg laser…fair pe!!!sape yg agak2 cpat sentap ngan pangai pojie…jgn thegeh2 nak kwan okey…xde mase pojie nak pujuk..huhuhup/s onbehalf pojie adik cayang akk…wakaka

  3. wAtashiwa Nemo-cHan April 28, 2009 pada 3:13 pm #

    pojie….nemo pon dh tick dh…tp berbelah bg lah…sb… sb utama nemo sker dgn pojie xder dlm senarai….hm…bantai ajo lah….nk tau x alasan utama nemo kwn pojie?hiks….sb….ponie ni khan…C.H.O.M.E.Y.ahaks…mampuis hakoo kene sembor nieh kang…

  4. wAtashiwa Nemo-cHan April 28, 2009 pada 3:14 pm #

    luper lagi satu….smbg ats…terutama….pada….pojie….punyer….G.I.G.I.hahahahaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: